Slik kommer du i gang med Spis deg fri!

2018 Aug 16, 2018

Etter forrige ukes sommerbonus, vet jeg at mange har hatt sine aller første dager med «klare linjer» denne uken.

Derfor valgte jeg å vie hele ukens LIVE-sending til alle som trenger litt hjelp for å komme i gang.

I denne sendingen deler jeg mine beste tips for å DU skal lykkes – og forteller om hva du bør vite før du begynner…

KLIKK HER for å se sendingen!

KLIKK HER for å se sendingen!

Hvis jeg skal gi deg ETT eneste tips før du starter: Husk å ta FØR-bilder av deg selv! Hvis du er klar for å gjøre dette, kan dette nemlig være den SISTE SJANSEN du har til å forevige hvordan du så ut i ditt «gamle liv».

At denne metoden fungerer, trenger det ikke å være tvil om. Det finnes det utallige eksempler på, og du finner flere i kommentarfeltet på dagens sending.

Se for eksempel hva Brit skriver:

 

Er du allerede i gang? I så fall vil jeg invitere deg til å hoppe inn i kommentarfeltet og dele dine beste tips og erfaringer med alle som har sine første dager denne uken…

KLIKK HER for å se sendingen!

Sitter du på gjerdet og lurer på om dette virkelig kan være noe for deg? I så fall vil jeg introdusere deg for noen andre, som har hatt suksess med Spis deg fri-metoden:

1. Sjekk ut de nye nettsidene våre! Her finner du flere fantastiske suksesshistorier: www.spisdegfri.no/suksesshistorier/

2. Bli med på 1-årsjubileet for Spis deg fri på Litteraturhuset neste fredag, 24. august kl. 18. Du kan lese mer om arrangementet her. Billetter selges i døren.

Husk at du alltid kan sende meg spørsmål hvis du lurer på noe. Send dine spørsmål til [email protected].

Vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Husk at gode nyheter er skapt for å deles! Del gjerne denne bloggen videre til andre som kan ha nytte av disse tipsene.

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️