Slik kan du lykkes i året som kommer

2017 Jun 28, 2017

Da jeg ble frilanser i 2009 kjente jeg veldig få andre journalister, som hadde valgt å starte for seg selv. Jeg kommer aldri til å glemme den ene, som takket ja til å møte meg over en kaffe og gi meg sine beste tips. Starthjelpen jeg fikk av henne var utrolig verdifull.

Sommeren 2009 bestemte jeg meg for å lansere en blogg om livet som frilanser. Ambisjonen var å gi noe videre til andre, ved å dele kunnskapen og erfaringen jeg hadde fått. Det har jeg fortsatt med siden.

I dag vil jeg gjerne dele mitt ferskeste blogginnlegg med dere: «Med blanke ark og fargestifter». Her skriver jeg om det viktigste møtet jeg har hvert år – nemlig Årsmøtet med meg selv!

Klikk her for å lese blogginnlegget.

«Hva har dette med Bright Line Eating å gjøre?» tenker du kanskje. Mer enn du tror. Min erfaring er nemlig at vi alle er i stand til å oppnå mye mer enn det vi klarer å forestille oss! Det har jeg erfart, både som frilanser og etter at jeg la om til Bright Line Eating.

Det er faktisk våre egne tanker som setter de største begrensningene for oss selv. Som mennesker har vi nemlig stor kapasitet til å skape forandring, i eget og andres liv. Men veldig ofte føles det tryggere å tenke smått, fremfor å sette seg noen skikkelig hårete mål.

Så min utfordring til deg i dag er som følger:
1. Klikk her og les blogginnlegget om mitt årsmøte med meg selv.
2. Finn frem penn og papir. Sett deg ned –  med en gang – og bruk 15 minutter på å definere hva som er dine mål.

Siden du leser dette fordi du er interessert i Bright Line Eating vil jeg at du skal definere dine mål i tilknytning til kropp, helse (både fysisk og mental) og selvfølelse.

Du bestemmer selv hvordan disse målene skal være. Det er lov å si at «jeg vil gå ned xx kg» eller «jeg har lyst til å passe inn i bunaden igjen», uansett om andre måtte mene at dette er overfladiske eller uviktige mål. Det viktigste er at dette skal være en liste med dine mål, så det er du som bestemmer.

Eller kanskje du har lyst til å rette fokus mot noe helt annet i året som kommer. Kanskje det handler om relasjoner til andre mennesker, for eksempel «jeg har lyst til å gå på date» eller «jeg har lyst til å være mer sammen med barna mine».

Eller kanskje det handler om relasjonen til deg selv, for eksempel «jeg har lyst til å se meg i speilet og være fornøyd med den jeg er».

Helt til slutt: Våg å være litt vågal. Tenk stort! Vær modig nok til å sette ned på papiret det du virkelig drømmer om, innerst inne. Kjør på. Go for it! Du trenger ikke å vise listen din til noen. Men ikke vær overrasket over hvis målene faktisk har gått i oppfyllelse om 12 måneder. For som jeg skriver i bloggen: Alt starter med at du våger å tenke det.

Som vanlig vil gjerne høre fra deg! Send meg en mail der du forteller om dine mål for det neste året.

Husk at gode nyheter er skapt for å deles. Så hvis du kjenner noen som kan ha glede av det som står her, så gi det gjerne videre.

Beste hilsen Irina
ps. Hvis du vil ha mer påfyll og flere tips fra meg, vil jeg anbefale deg å melde deg på mitt nyhetsbrevDa får du mine oppdateringer rett i innboksen.

pps. Jeg tar straks ferie etter et spennende frilansår. De nærmeste ukene logger jeg helt av. Derfor blir det nå helt stille fra mine kanter de nærmeste ukene. God sommer!

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️