Slik installerer du Zoom

f a q ofte stilte spørsmål Sep 13, 2022

Vi bruker Zoom for å sende våre infomøter / webinarer.

Zoom er et nettbasert videoprogram som likner på Skype. Hvis du ikke har brukt Zoom før, vil jeg anbefale deg å installere programmet i god tid før informasjonsmøtet starter. Det er gratis, og veldig enkelt!

Dersom du ikke har gjort dette på forhånd, vil du få mulighet til å godta nedlasting av Zoom-programmet i det du klikker på lenken for å delta på møtet.

Slik installerer du Zoom på din mobil:

 

  1. iPhone/iOS: Søk etter «Zoom» i App Store. Last ned applikasjonen.
  2. Android: Søk etter «Zoom» i Google Play. Last ned applikasjonen. 

Slik installerer du Zoom på din datamaskin:

 

  1. Gå til nettsiden https://zoom.us/support/download
  2. Last ned programmet til din maskin, og installer på vanlig måte

Dersom du ikke har gjort dette på forhånd, vil du få mulighet til å godta nedlasting av Zoom-programmet i det du klikker på lenken for å delta på møtet!

Dette er ikke komplisert, selv om det kanskje høres sånn ut. Vi har hatt møtedeltakere på over 80 år, som har deltatt på disse infomøtene via iPad og datamaskin.

Dette får du til!

HUSK: Selv om Zoom er en seriøs og trygg leverandør, kan enkelte arbeidsplasser ha restriksjoner mot å installere programvare fra tredjepart. I så fall vil jeg anbefale deg at du laster ned Zoom til din mobil og følger møtet via telefonen.

 

 

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️