«Passer Spis deg fri-kurset for meg?»

2017 May 12, 2017

De siste par dagene har vært veldig spennende, etter at jeg åpnet påmeldingen til Spis deg fri-kurset. Så langt er halvparten av plassene fylt opp, så du har fortsatt mulighet til å melde deg på.

Klikk her for å sikre deg plass!

Jeg har fått noen spørsmål, som jeg tenker at du kanskje også lurer på:

«Hvordan kan jeg vite om dette er noe for meg? Passer kurset for alle?»

Mitt svarNei, kurset passer ikke for alle. Min erfaring er at dette kostholdet passer best for de som «har prøvd det meste», for å si det sånn. Å kutte ut alle former for sukker og mel innebærer en radikal omstilling for de fleste. Det er derfor helt forståelig å tenke seg at de fleste ønsker å teste andre, mer moderate løsninger før de går i gang med dette kostholdet.

Hvis du derimot har testet det meste av dietter og kurer, og rett og slett er lei av å mislykkes, slik som jeg var, kan jeg på det varmeste anbefale Spis deg fri-kurset.

Husk også at jeg gir deg en garanti når du melder deg på dette kurset:
Hvis du møter opp på alle kursgangene og deltar så godt du kan i Facebook-gruppen, og du ikke er fornøyd med opplevelsen, vil jeg refundere din kursavgift. Gi kursleder beskjed på siste kursgang, så refunderes din påmeldingsavgift i sin helhet.

Med andre ord: Du har ingenting å tape på å melde deg på!

Klikk her for å melde deg på!

«Hvordan kan jeg vite at det virker?»

Mitt svar: Det er et godt spørsmål. Jeg vet ikke om jeg kan gi deg et svar som vil være godt nok. Tusenvis av mennesker over hele verden som har gått ned i vekt og opplevd utrolige helseeffekter etter å ha lagt om til dette kostholdet. Jeg er selv en av dem, og har truffet hundrevis av andre i løpet av de siste 18 månedene. Her i Norge har jeg fulgt flere titalls kvinner (og noen få menn) som i løpet av det siste året har oppnådd fantastiske resultater.

Susanne er en av dem. Her forleden sendte hun meg to bilder av seg selv. Det første var tatt i midten av februar. Det andre var tatt her forleden, åtte kilo lettere. En forvandling som nesten ikke er til å tro…

Kristine er en annen. Hun har gått ned 12 kilo siden februar!

Eller Michela, som sendte meg en melding på FB-siden Spis deg fri her forleden. Hun skriver: «Så langt har det godt over all forventning og den god følelsen man får i kroppen vil man ikke bytte ut med et rundstykke eller en bit sjokolade! Følelsen er ubeskrivelig, skulle gjerne ha begynt før. Utrolig dumt å tro at et liv uten sjokolade/sukker ikke er fullverdig… Håper at flere får øynene opp for et sukkerfritt/melfritt liv, man trenger ikke å være syk eller overvektig.»

Det bringer meg over på et annet spørsmål, som flere har stilt meg:

«Jeg er ikke overvektig. Behøver jeg å gå på kurs da?»

Mitt svar: Vektreduksjon vil være en «bi-effekt» for de deltakerne som ønsker å gå ned i vekt. Selve vektnedgangen utgjør dessuten bare en liten del av kunnskapen som følger med dette kurset. Det å bygge opp og automatisere sunne vaner, vil alle ha bruk for, enten man skal ned, opp eller holde vekten stabil.

I hvor stor grad man kjenner cravings eller hvor disponert man er for å utvikle avhengighet i forhold til spesielle matvarer har faktisk liten sammenheng med vekt. Blant undervektige scorer nær halvparten høyt på The Susceptibility Quiz [KLIKK HER for å ta testen], mens kun 25 prosent av overvektige gjør det samme.

Med andre ord: Dette kurset er for alle som ønsker å spise seg fri! Å oppleve frihet rundt mat handler for noen om vekt. For andre kan det være snakk om frihet fra humørsvingninger, cravings, dårlig selvbilde, usunne matvaner eller uønskede helseeffekter relatert til kosthold.

Husk: Hvis du har noen spørsmål eller lurer på om dette kurset kan være noe for deg, så send meg en mail! Jeg kommer til å svare alle i dette nyhetsbrevet. Påmeldingen stenger når alle plassene er fylt opp, og senest 16. mai kl. 24.

Er du klar for å bli med på kurs? Da kan du klikke her for å melde deg på!

Vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Kjenner du andre som kunne ha nytte av denne mailen? Videresend gjerne eposten til dem, eller be dem sjekke ut nettsiden www.spisdegfri.no

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️