Ny Boot Camp starter snart…

2017 Apr 26, 2017

Det er flere som har tatt kontakt med meg de siste ukene og månedene, og gitt uttrykk for at et amerikanske nettkurs ikke er aktuelt for dem, av ulike grunner. De ønsker å tilegne seg denne informasjonen på en annen måte, som er mer tilpasset norske forhold. Nå er det bare noen måneder til den norske utgaven av boken Bright Line Eating blir tilgjengelig, som på norsk får tittelen Spis deg fri. Jeg er sikker på at den boken vil være til hjelp for mange.

Samtidig er jeg klar over at mange trenger mer hjelp enn «å lese en bok» for å klare å legge om til denne livsstilen. Jeg har derfor bestemt meg for å tilby et kurs i Oslo, til de som er interessert og motivert for å gjøre en endring. Alle detaljer er ikke på plass ennå, men jeg har i alle fall bestemt at oppstart blir mandag 22. mai, sentralt i Oslo. Kurset vil gå over 8 uker, avbrutt av skoleferien. Det vil si at det blir 4 samlinger før ferien, og 4 samlinger etter ferien.

I neste ukes nyhetsbrev lover jeg at du skal få vite mer. Og send meg gjerne en mail hvis det er noe du lurer på, enten det gjelder Susans Boot Camp eller kurset jeg holder på å planlegge. Som alltid: Alle som sender meg mail, får svar i nyhetsbrevet.

Helt til slutt: Mitt kurs vil ikke bli en kopi av Susans Boot Camp. Det er bare Susan og hennes team som kan tilby en Boot Camp, på den måten hun gjør det. Jeg kommer til å ta utgangspunktet i det jeg har erfart gjennom 18+ måneder med Bright Line Eating, gjennom egne og andres opplevelser. Hvordan tilpasse denne livsstilen til en «norsk» hverdag vil også være et sentralt element. Mer info om innhold og gjennomføring vil du få i ukene som kommer, så følg med.

Det var alt i denne omgang. Husk å klikke her for å komme til FB-siden Spis deg fri, der invitasjonen til Susan LIVE-seminar legges ut torsdag morgen.

Beste hilsen Irina

ps. Hvis du kjenner andre som kan ha nytte av denne bloggen, så send den gjerne videre. Gode nyheter er skapt for å deles…

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️