Møt Susan og Irina søndag 30. desember kl. 16!

2018 Dec 27, 2018

«She said YES!!!» 

Ja, nå fikk kanskje noen av dere assosiasjoner i retning av frieri. Neida, jeg har ikke fridd til noen. Ikke har jeg blitt fridd til heller. 

Den store nyheten er likevel av at: «She said YES!!!» 

She i denne sammenheng er altså Dr. Susan Peirce Thompson – grunnleggeren av Bright Line Eating, og forfatter av boken med samme navn, som altså er originaltittelen til boken Spis deg fri.

Susan har TAKKET JA til å være med på et webinar med meg førskommende søndag, 30. desember kl. 16. Og DU er invitert!

KLIKK HER for å melde deg på!

Temaet for dette webinaret er hva som kreves for å bygge vaner som varer.

Med andre ord: Et ganske relevant tema i disse dager, hvor mange av oss planlegger hvilke nyttårsforsett som skal gjelde for 2019.

Susan har faktisk publisert en helt ny forelesningsrekke om dette teamet denne uken. Den tredje og foreløpig siste videoen ble publisert i dag, så den har jeg ikke rukket å se ennå. Video nummer 1 og 2, derimot, kan jeg anbefale på det varmeste. Hvis du lurer på hvorfor så mange mislykkes på å opprettholde nye vaner, bør du særlig ta en titt på den andre videoen: www.spidegfri.no/rezoom

Den første videoen handler om Susans egen historie. Nesten for utrolig til å være sann. Se den her: www.spisdegfri.no/video1

Å bygge nye vaner ble også temaet for ukens LIVE-sending, som du kan se her:

KLIKK HER for å se ukens LIVE-sending!

Nå lurer jeg på:
Hvilke nyttårsforsetter har du for 2019? Og HVA ville du ha spurt Susan om, hvis du fikk sjansen til å stille henne et spørsmål på søndag?

Å få med Susan på et webinar er noe jeg har jobbet for i lang tid. At vi får til dette på årets nest siste dag er derfor veldig gøy.

Legg merke til:
1. Webinaret vil foregå på engelsk.
2. Vi begynner presis: Søndag 30. desember kl. 16.
3. Antall plasser er begrenset.

KLIKK HER for å melde deg på webinaret med Susan og Irina!

Gjennom mitt virke som journalist i mer enn 20 år, har jeg snakket med «de fleste». Det vil si statsledere, eksperter og kjendiser, deriblant Bill Clinton (mens han var president), FNs tidligere generalsekretær Kofi Annan, statsminister Kjell-Magne Bondevik, Jens Stoltenberg og Erna Solberg, og kjendiser som Brad Pitt og Angelina Jolie – for å nevne noen.

Likevel må jeg si at intervjuet med Susan blir helt spesielt. Mitt mål på søndag er at DU skal få svar på DINE spørsmål, og få den hjelpen du trenger for å gi deg selv en knallstart på 2019!

KLIKK HER for å melde deg på webinaret!

Så send meg et svar på denne e-posten og fortell meg hva du vil at Susan og jeg skal snakke om på søndag. 

Inntil videre vil jeg ønske deg en fortsatt gledelig jul! Ta vare på deg selv.

Håper vi sees på søndag!
Beste hilsen Irina

ps. For at flest mulig skal få med seg intervjuet med Susan, vil jeg forsøke å kringkaste webinaret på Facebook også. Gå derfor inn på Facebook-siden Spis deg fri og trykk «LIKER» på siden, så får du et varsel når vi begynner.  

psps. Har du fått med deg FB-gruppen STOREFRI? Over 700 personer har blitt med i den tidsbegrensede Spis deg fri-gruppen på Facebook den siste uken. Det er utrolig å se hvordan vi i fellesskap tar vare på hverandre gjennom disse juledagene, som jeg vet kan være utfordrende for mange. Gruppen er åpen for alle, men du må selv be om å bli lagt til i gruppen. Bli med her: https://www.facebook.com/groups/storefri/

Gode nyheter er skapt for å deles, så send gjerne denne e-posten videre! 

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️