Kan dette fungere på barn og? Datteren min er straks 12 år.

f a q ofte stilte spørsmål Sep 14, 2022

Dette er et veldig viktig og vanskelig tema. Det er viktig for meg å presisere at Spis deg fri ikke er en metode for barn. Dette er en metode for voksne som er villige til å gjøre denne endringen i sine egne liv.

Se gjerne igjennom opptaket av sendingen jeg hadde på Facebook for en stund siden, hvor temaet var nettopp «Spis deg fri med barn i huset». Spol deg fram til ca. 25 minutter inn i sendingen og du vil høre meg snakke mer om dette: https://www.facebook.com/spisdegfri/videos/1282263411903527/

Jeg vil også anbefale deg å lese kapittelet «Å lage mat for en familie – delt ansvar» på side 212 i boken. Der deler Susan Peirce Thompson sin tilnærming overfor sine egne barn.

Som tobarnsmor tenker jeg at min viktigste oppgave er å tilby barna mine sunn og variert mat hver dag. Ved å fylle min egen tallerken med god og fargerik mat går jeg foran som et godt eksempel.  For meg er det viktig å «holde blikket på min egen tallerken», som Susan også skriver om i boken. Det er ikke alltid lett, men Spis deg fri er noe jeg velger for meg selv og min egen helse.

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️