Ja. Du mottar en fysisk kokebok.

2020 Jun 07, 2020

Årets sommertilbud er kun tilgjengelig i noen timer til, frem til kl. 23.59 i kveld.

KLIKK HER for å bestille for kun 495,-

Mange har sendt meg spørsmål de siste timene. Jeg skjønner at folk lurer, for tilbudet høres nesten for godt ut til å være sant! For eksempel...SVAR: Sommertilbudet inkluderer et FYSISK eksemplar av Den offisielle kokeboken. Vi samarbeider med Adlibris, som sender boken hjem til deg innen 14 dager.

KLIKK HER for å bestille for kun 495,-

Sommertilbudet gir deg tilgang på vårt nettbaserte videobibliotek. Her kan du se videoer fra leserne, som har testet oppskriftene hjemme på sitt eget kjøkken. Du får tilgang på dette unike biblioteket umiddelbart etter bestilling.

Noen lurer også på om Spis deg fri er en form for lavkarbo eller ketogen diett.
SVAR: Nei. Selv om dette kostholdet innebærer at vi kutter ut sukker og mel, spiser vi karbohydrater hver dag, i form av korn, frukt og grønnsaker. Dette gjør vi både mens vi følger matplanen for å gå ned i vekt, og når vi øker mengdene for å holde vekten stabil – eller for å øke vekten.

KLIKK HER for å bestille sommertilbudet for kun 495,-

Jeg får ofte spørsmål om det er mulig å følge Spis deg fri hvis man er vegetarianer eller veganer, eller hvis man må ta spesielle hensyn grunnet allergi, matintoleranse, irritabel tarm, cøliaki eller andre helseplager.

SVARET ER JA! Du bestemmer nemlig selv hva du vil spise innenfor de ulike matvaregruppene. Det innebærer at matplanen er forenlig med alle typer allergier og intoleranser, og kan tilpasses ulike dietter, for eksempel LavFODmap.

I siste del av Den offisielle kokeboken finner du dessuten matplaner for et helt år – inkludert ukemenyer for veganske og vegetariske alternativer.
Jeg vil samtidig minne deg om å ta en prat med din lege før du gjør vesentlige endringer i kostholdet. Dette er særlig viktig hvis du går på reseptbelagte medikamenter.

KLIKK HER for å bestille for kun 495,-

Årets sommertilbud gir deg i tillegg tilgang på den lukkede medlemsgruppen FRISTED i 3 måneder. Vanlig medlemskontigent er 399,- per måned. I denne gruppen får du svar på dine spørsmål og sosial støtte fra fellesskapet gjennom hele sommeren!

OBS! Medlemsgruppen FRISTED er ikke tilknyttet Facebook. Du trenger altså ikke å være på Facebook, eller bruke din personlige FB-profil for å være med i gruppen.

Samlet verdi på årets sommertilbud er 1596 kroner. Frem til kl. 23.59 i kveld får du tilgang til alt for kun 495 kroner.

Det betyr at du sparer 1101 kroner! 

KLIKK HER for å bestille for kun 495,-

Ja. Jeg vet. Det høres nesten for godt ut til å være sant. Så jeg skjønner hvis du har flere spørsmål. Send meg i så fall et svar på denne e-posten, så skal jeg svare jeg deg så fort jeg kan.

Jeg heier på deg. Alltid!
Beste hilsen Irina
ps. Sommertilbudet er kun tilgjengelig frem til kl. 23.59 i kveld. Hvis du lurer på om det virkelig er mulig å spise seg fri fra overvekt og dårlig helse, kan du klikke her og ta en titt på hva andre sier.

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️