Hvordan feirer du Valentine’s Hvordan feirer du Valentine’s Day?

2018 Feb 14, 2018

 Feiringen av Valentines-dagen 14. februar og andre fest- og høytidsdager er temaet denne uken. Selv om mat og godteri gjerne utgjør en viktig del av slike feiringer, er det mulig å ta et annet valg. Det er mulig å feire sammen, uten at mat og drikke trenger å spille hovedrollen.

Det er også temaet for dagens LIVE-sending, som du kan se her: 

Når det gjelder Valentines-dagen, står kjærligheten i sentrum. For min egen del vet jeg at min kjærlighet i møte med andre vil få skrinne levekår hvis jeg ikke først tar vare på og gir omsorg til meg selv. Jeg tar best vare på meg selv når jeg holder mine linjer klare og skinnende.

Å følge måltidsplanen, og spise tre fargerike måltider hver dag, er den beste måten jeg kan praktisere omsorg for meg selv. Uansett hvilken dag kalenderen viser. Det gir meg overskudd og glede og kjærlighet, som jeg kan dele med andre og alle som jeg er glad i.

Jeg vil også vite hva som hindrer deg i å få et lettere liv, og vil gjerne ha dine tilbakemeldinger: https://go.bucketpages.com/ds/db71f527

Hvis du kan sette av to minutter, og sende meg svar på disse spørsmålene, hadde det vært til stor hjelp.

Tusen takk for hjelpen – og dyrk kjærligheten til deg selv og andre!
Beste hilsen Irina

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️