Hvor lenge kan du holde pusten?

2020 Oct 14, 2020

Hvor lenge du kan holde pusten? 

Test deg selv nå, før du leser resten av denne e-posten.

Slik gjør du det:
* Ta noen rolige pust, inn og ut gjennom nesen.
* Pust ut og hold deg for nesen. Lukk gjerne øynene.
Tell inni deg, og se hvor langt du kommer før du får lyst til å trekke pusten.
* Slipp nesen når den aller første «pustesulten» opp dukker opp.
Fortsett å puste. Skriv ned tallet du kom til.

Dette er altså ikke en konkurranse om å holde pusten lengst. Det er bare en uhøytidelig test for å se hvor lenge du kan holde pusten. Samtidig får du kanskje en påminnelse om hvor viktig pusten er for at du skal ha det bra?

Hvordan jeg har forbedret min egen hverdag gjennom enkle pusteøvelser, ble også temaet for ukens LIVE-sending.KLIKK HER for å se ukens LIVE-sending

... og den grønne greia jeg holder i hånden er altså en såkalt relaxator, som kan sammenlignes med en bitteliten treningsmanual for pustemusklene.

Takket være denne «pustesmokken», som jeg bruker hver dag, puster jeg nå dypere og roligere. Du kan jo tippe hvilken effekt det har på min opplevelse av stress og uro den siste tiden...  

ukens LIVE-sending forteller jeg deg også hvorfor jeg teiper munnen om natten, og hva du kan gjøre for å sove bedre, få bedre fordøyelse og senke pulsen.  

Hvis du er nysgjerrig på å lære mer om deg selv og din egen pust, så vil jeg invitere deg til å bli med på nettkurset «Pust deg fri på 28 dager». 

Les mer her: www.irinalee.no/pust

Vi møtes i Zoom hver uke og første kurskvelder tirsdag 20. oktober kl. 18. Kurset går over 28 dager, og du følger undervisningen fra din egen stue.  

For at jeg skal rekke å sende deg kurspakken, som inkluderer en bok + den grønne relaxatoren + en måneds forbruk av Sleep Tape (!) + 28 dagers treningsskjema, er siste frist for påmelding i dag – det vil si innen utgangen av onsdag 14. oktober.

Les mer og meld deg på her: www.irinalee.no/pust

Uansett hva du gjør for å ta bedre vare på deg selv denne høsten, så vil jeg oppmuntre deg til å ta noen dype pust.

Ett pust om gangen. 
Beste hilsen Irina
ps. Testet du hvor lenge du holdt pusten da du begynte å lese denne e-posten? I så fall kan du teste på nytt nå. Da vil oppdage at du klarer å holde pusten LENGER enn første gang du prøvde. Finurlig, ikke sant? Bli med på høsten eneste pustekurs for å lære hvorfor det skjer: www.irinalee.no/pust

OBS! Siste frist for å melde deg på er i dag, onsdag 14. oktober 2020.

ps 2. Hvis du lurer på hvor lenge det er mulig å overleve uten å puste, er svaret cirka 3 minutter.

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️