Hva gjør jeg når hodet ikke henger med?

2019 Feb 14, 2019

Av og til går det så sabla fort.

Ned 10, 20 og 30 kilo i løpet av noen få måneder er ikke uvanlige resultater når man følger Spis deg fri.

For noen går vektnedgangen faktisk så fort at hodet ikke klarer å henge med. 

I praksis betyr det at hjernen fortsatt tror at jeg er tjukk, selv om jeg har gått ned all min overvekt og kroppen er blitt normalvektig.

Den medisinske betegnelsen er dysmorfobi, også kjent som Body Dismorphic Disorder på engelsk – eller «Phantom Fat», hvis du søker på Google.  

Avviket mellom hvordan kropp og hodet, ble også teamet for ukens LIVE-sending på Facebook:

Image

KLIKK HER for å se LIVE-sendingen!

Som du ser, er jeg altså fortsatt på Bali. Denne reisen er en del av min «egenomsorg» – noe som var temaet for LIVE-sendingen sist onsdag.

I forrige uke var det noen som foreslo at jeg burde pakke dem med meg i bagasjen og ta dem med hit! Den ideen synes jeg er så god, at jeg ikke har klart å slippe den.

Nå lurer jeg på:
Hvis jeg en vakker dag skulle finne på å arrangere en tur til Bali, og invitere deg med på reisen, hva ville stått øverst på din ønskeliste?

Se for deg at du kan plukke fra øverste hylle. Hva velger du:

* Et skrivekurs i tropiske omgivelser?
Yoga og meditasjon, med daglig påfyll av åndelighet og fysiske øvelser?
* Eller hva sier du til en ukes kickstart for å komme i gang med Spis deg fri, eller hjelp til å komme deg tilbake på skinnene igjen?
* Eller er du mer interessert i «natur og kultur», for eksempel dykking og rafting, tindebestigning før soloppgang, besøke templer og dra på safari?

Eller – litt av alt?!?!?

Jeg vet nemlig at det ikke blir siste gang jeg kommer hit. Neste gang kunne jeg gjerne tenke med å ta følge med flere eventyrere. Hvis du vil være med, vil jeg gjerne høre fra deg.

Send meg din ønskeliste ved å svare på denne e-posten eller skriv til meg på [email protected]. Absolutt alle ønsker vil bli lagt inn i «tenkeboksen».

Det var alt i denne omgang. Dersom du har spørsmål eller innspill, kan du gjerne dele dine synspunkter i kommentarfeltet på ukens LIVE-sending.

Ha en fortsatt fin uke!
Tropisk hilsen fra Bali

ps. Visste du at det kan ta mellom 6 måneder og 5 år (!) før man blir trygg på en ny identitet? Det kan du høre med om i ukens LIVE-sending.

📙Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️