Hva gjør du når ting ikke går som planlagt?

2019 Feb 21, 2019

I dag ble en sånn dag. Når ting ikke gikk helt som planlagt.

Da lunsjen endelig kom, måtte jeg nemlig konstatere at mengdene var feil. Retten jeg hadde bestilt hadde for lite protein og alt for mye ris. 

Jeg kunne ha bestilt noe annet. Det ville i så fall betydd at jeg måttet ha ventet med å spise – etter å ha ventet på maten i en evighet allerede. Der og da var ikke det et alternativ.

I stedet tok jeg et dypt pust og bestemte meg for å spise det jeg hadde bestilt. Slik det var servert.

Lunsjen ble altså ikke helt optimal. Måltidet var korrekt i forhold til de tre første linjene: Jeg spiste ikke sukker. Jeg spiste ikke mel. Og jeg spiste mat til riktig tid. 

I forhold til mengdene, derimot, ble det feil. Sånn ble det i dag. 

Kanskje du kan kjenne deg igjen? Da har du kanskje også opplevd hvordan tankene kan sette i gang når ting ikke går helt som planlagt. Det ble teamet for ukens LIVE-sending på Facebook-siden Spis deg fri:

Image

KLIKK HER for å se ukens LIVE-sending!

Nå lurer jeg på:
Hva gjør du når ting ikke blir helt som planlagt? Klarer du å møte deg selv med egenkjærlighet og forståelse?

Jeg vil gjerne høre fra deg! Svar gjerne på denne e-posten eller hopp inn i LIVE-sendingen og legg igjen dine tanker i kommentarfeltet. Ved å dele dine erfaringer i kommentarfeltet bidrar du samtidig til å bygge den kollektive kunnskapen om Spis deg fri.

Spis deg fri og Bright Line Eating er laget AV mennesker, FOR mennesker. Ingen av oss gjør dette «perfekt». Tvert i mot. Å tillate oss selv å være menneskelige er en viktig del av denne metoden.

For min egen del har jeg benyttet dagens feilskjær til å minne meg selv om hvor TAKKNEMLIG jeg er for å ha denne metoden å lene meg på. Jeg trenger ikke å lure på hva jeg skal spise til middag, eller om jeg skal spise mer eller mindre for å kompensere for det som ble feil til lunsjen. Det eneste jeg trenger å gjøre er å komme meg tilbake på skinnene igjen og sørge for at mitt neste måltid blir etter planen. 

Helt til slutt:
Mitt behov for #EGENOMSORG bragte meg til Bali denne vinteren. Nå som reisen går mot slutten, kjenner jeg på stor takknemlighet for at jeg valgte å prioritere disse dagene med påfyll til kroppen, hodet, hjertet og magen. Det føles som om meg har gitt meg en ny start – fysisk, mentalt og følelsesmessig.

Den dagen jeg dro av sted, skrev en av deltakerne på grunnkurset at hun ville være med. Det satte i gang tankene. Ville det være mulig for meg å arrangere en tur som dette for flere?

Jeg vet ennå ikke hvordan, men de siste ukene har jeg skjønt at jeg ønsker å dele disse opplevelsene med flere.

Hvis DU kunne tenke deg å være med på en tropisk eventyrreise, vil jeg gjerne høre fra deg. Fortell meg i så fall hva du drømmer om: Skrivekurs i eksotiske omgivelser? Rolige dager fylt med yoga og meditasjon? Eller spektakulære naturopplevelser med rafting, fjellturer og dykking eller snorkling?

Uansett hva du drømmer om, så vil jeg gjerne høre fra deg. Send meg din ønskeliste ved å svare på denne e-posten, så tar jeg det med meg i den videre planleggingen. For en vakker dag vil det skje. Selv om jeg ikke har planen klar. Ennå…

Ta vare på deg selv gjennom vinteren!
Beste hilsen Irina

ps. Fikk du med deg at den reviderte utgaven av boken Spis deg fri er tilbake på bestselgerlisten?! Du kan bestille den NYE boken her: www.spisdegfri.no/boken

Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️