Hva er mulig å få til på 8 uker?

2020 Apr 22, 2020

For nøyaktig 8 uker siden meldte Mari (44) og Else (54) seg på grunnkurset. Den gang var hverdagen fortsatt ganske «normal»...

Hvordan gikk det, mon tro?! Ettersom verden gikk av hengslene noen få dager senere? Det spørsmålet stilte jeg dem i ukens LIVE-sending.

Hør de to fortelle om en ny hverdag – hvor de har spist seg fri fra søtsug, overvekt og helseplager – til tross for nasjonal krise og global pandemi:
KLIKK HER for å se ukens LIVE-sending!

Hvis du er klar for å sette din EGEN helse øverst på agendaen, og kjenner hvor livsviktig denne kunnskapen kan være for deg - akkurat nå - håper jeg du LYTTER til rådene Else og Mari gir deg i denne sendingen.

Det finnes en løsning.
Det finnes en metode.
Det ER mulig å spise seg fri.

Som en annen kursdeltaker fra «samme kull» sa til meg på telefonen, da vi snakket sammen i morges:

«Irina, grunnkurset er egentlig en drøm for alle «flinke piker». For her har jeg fått et opplegg, og jeg trenger bare å følge opplegget. Ved å gjøre det som du gir meg beskjed om å gjøre, så bare skjer det som skal skje. Resultatene kommer.»

Denne invitasjonen går altså ut til «flinke piker» og alle andre som er  sultne på en forandring i livet:

Gjør deg selv en tjeneste.
Sett deg selv først.
Bli med på grunnkurset.

Grunnkurset starter om noen få dager, det vil si mandag 27. april 2020. 

KLIKK HER for å melde deg på grunnkurset!

Hvis du er usikker på om Spis deg fri er riktig løsning for deg, eller bare er nysgjerrig på å vite mer om metoden, så vil jeg invitere deg til et GRATIS webinar i morgen kveld, torsdag 23. april kl. 18. 

Her vil du får en detaljert forklaring på hva Spis deg fri går ut på, og hva du kan gjøre for å komme i gang umiddelbart. 

Meld deg på webinaret her: www.spisdegfri.no/webinar

Livet er for kort til å vente. Din helse er VIKTIGERE enn alt annet som skjer i livet ditt. Hvis du vil ha ANDRE resultater enn de du har fått så langt, er det på tide å at du prøver en NY løsning.

Uansett hva du velger å gjøre: Vit at jeg heier på deg. Alltid!

Husk: Du er verdifull.
Beste hilsen Irina
ps. «Hvordan kan jeg vite om dette fungerer for meg?» Svaret er: Det kan du ikke vite. Spis deg fri passer ikke for alle. Den risiko skal ikke du ta. Den tar jeg! Derfor gir deg derfor 14 dagers FULL angrefrist.

Det betyr at du får refundert 100 % av din kursavgift hvis du ikke er overbevist om at dette opplegget passer for deg innen to uker. Med andre ord: Du har ingenting å tape. KLIKK HER for å melde deg på grunnkurset!

ps2. «Irina, jeg trenger dette opplegget, men har ikke råd til å betale 3990,- for å være med på grunnkurset.» Hvis dette er en beskrivelse av din situasjon akkurat nå, så vit at jeg vil hjelpe deg. Send meg et svar på denne e-posten, så finner vi i en løsning. Sammen.  

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️