«Er dette en livslang forpliktelse?»

2017 Jun 21, 2017

Mye spennende har skjedd den siste uken. Sist søndag inviterte jeg alle som har hjulpet meg i arbeidet med Spis deg fri-boken til en liten pre-lansering på Villa Malla. Det ble en fantastisk dag, med gode historier, godt selskap og god mat.

Klikk her for å se en liten videosnutt fra den fine dagen, med fire av kvinnene som deler sin historie i boken.

For de som måtte lure: Boken Spis deg fri kommer i salg i august.

Etter nyhetsbrevet jeg sendte for et par uker siden, fikk jeg følgende spørsmål fra Maud. Hun skriver:

«Takk for mange gode råd i dine nyhetsbrev. Jeg skal lage meg en liten notisbok i kveld. Jeg kjenner meg godt igjen i mange ting du skriver om. Selv har jeg gått opp og ned 10 kg i noen år nå. Tar «en Roede» innimellom for å ikke skli helt ut.

Lurer på et par ting. Jeg ser at du anbefaler kun 3 måltider om dagen. Ikke sukker eller mel. Er dette en livslang forpliktelse eller til hjelp for å lykkes med vektnedgangen? Kan godt avstå lenge fra de matvarene, men føler at det blir for ekstremt å forholde meg til det resten av livet. Hva med frukt? Elsker frukt og synes det er enkel og godt mellommåltid. Gjerne sammen med feks kesam. Er nysgjerrig på å vite mer og gleder meg til boken kommer på norsk.

Du er en tøff dame på mange måter. Heier på deg og din suksess. 😄😊»

Mitt svar til Maud:
Du kan godt si at dette er en «livslang forpliktelse», men sånn ser ikke jeg på det. Jeg forplikter meg nemlig bare for EN DAG OM GANGEN. Det høres ut som en bagatell eller ordkløyveri, men det er det som gjør den store forskjellen i hodet mitt.

Hvis jeg sier til meg selv: Jeg skal aldri spise sukker eller mel igjen, kjenner jeg hvordan hjernen min holder på å klikke. Men når jeg sier til meg selv: Jeg skal ikke spise mel eller sukker i dag, går det helt fint. Og det er jo bare her og nå vi faktisk kan ta kontroll over, ikke sant?

Det underligste er at jeg ikke lenger har lyst på hverken mel, sukker eller mellommåltider etter å ha holdt på med Bright Line Eating i mer enn 600 dager. En dag om gangen. Jeg vet at mange opplever det samme.

Når det gjelder frukt, spiser jeg det både til frokost og lunsj. Kesam er også helt innafor, så lenge det ikke er tilsatt sukker.

Takker ellers for heiarop, jeg trenger det 😉

Er det noe du lurer på, som du trenger hjelp til? Send meg en mail – alle får svar i dette nyhetsbrevet.

Husk også at gode nyheter er skap for å deles, så del gjerne dette nyhetsbrevet med andre som trenger det. Du finner også mer informasjon på nettsiden www.spisdegfri.no

Beste hilsen Irina

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️