DETTE er jeg takknemlig for i dag!

2018 Oct 10, 2018

Denne uken har jeg tusenvis av grunner til å feire.

1098 grunner, for å være helt nøyaktig.

Akkurat i dag er det nemlig 1098 dager siden jeg begynte med Bright Line Eating. Det vil si 3 år og to dager.

«Jubileumsbildene» jeg tok i anledning 3-årsdagen kan du forresten se på Instagram-siden til Spis deg fri: instagram.com/spisdegfri/

Jeg tror ikke det er mulig å sette ord på alle følelsene jeg kjenner på denne uken. Jeg vet heller ikke om det finnes ord som er store nok for å beskrive alle de resultatene jeg har fått gjennom disse tre årene. La meg likevel gjøre et forsøk, og liste opp noen av de tingene jeg er takknemlig for. Akkurat i dag.

#TAKKNEMLIG
* Jeg opplever ikke lenger cravings. Verken til faste, flytende eller frosne fristelser.
* Jeg har fått mer energi og overskudd.
* Jeg har fått bedre selvfølelse. Jeg trenger ikke lenger å skamme meg.
* Jeg opplever mestring. Jeg får til det jeg vil, selv om det virker vanskelig. Intet er umulig. Det tar bare litt lenger tid.
* Jeg er fri.

Nå lurer jeg på: Hva er DU takknemlig for, akkurat i dag?

Min erfaringer er nemlig at takknemlighet mangedobles når vi deler med hverandre.

Det du er takknemlig for i ditt liv, gir meg en påminnelse om hva jeg er takknemlig for i mitt liv. Og som jeg kanskje har glemt å sette på listen, akkurat i dag.

Så HVIS du vil, vil jeg gjerne at du svarer på denne mailen og forteller meg hva du er takknemlig for. Skriv gjerne #takknemlighet i emnefeltet, så vet jeg hvilke e-poster jeg kan prioritere når jeg trenger påfyll av positive nyheter…

Ukens 3-årsjubileum satte også tonen for dagens LIVE-sending i Facebook-gruppen Spis deg fri. Her forteller jeg også om det ENE verktøyet jeg benyttet meg av hver eneste dag, og som bidro til at jeg lykkes fra dag #1. Du kan se LIVE-sendingen her:

KLIKK HER for å se LIVE-sendingen!

Apropos LIVE-sendingen: I disse dager er det ett år siden jeg forpliktet meg til å gå LIVE på Facebook-siden Spis deg fri hver eneste onsdag kl. 13. Bortsett fra en eller to ganger, hvor det ikke var mulig å få det til på grunn av reise og tidsforskjeller, har jeg sendt direkte og svart på spørsmål fra seerne HVER eneste uke. Det er jeg faktisk veldig stolt av.

Jeg kan samtidig legge til at dette siste året har gitt meg så utrolig mye påfyll. For det er i møte med lesere, seere og kursdeltakere at jeg virkelig kjenner betydningen av dette arbeidet.

Å formidle kunnskap bidrar nemlig til å endre liv.

For meg er det en oppgave jeg tar på stort alvor. Dette nyhetsbrevet og de ukentlige LIVE-sendingene er liten en del av dette arbeidet, som jeg håper kan hjelpe deg å få et lettere liv.

For ordens skyld:
Jeg VET at det er mulig å gjøre store endringer ved å lese en bok, følge et nyhetsbrev og se på gratis nettressurser. Det er det ingen tvil om, for det har jeg gjort selv, flere ganger.

Samtidig vet jeg også at noen ønsker mer støtte og veiledning underveis i sin prosess.

Hvis du har det sånn, og samtidig er komfortabel med å lese og skrive på engelsk, kan jeg på det varmeste anbefale det amerikanske nettkurset til Dr. Susan Peirce Thompson, som jeg selv var med på da jeg startet for 3 år siden. Dette er en såkalt Bright Line Eating Boot Camp. Du finner mer informasjon her: www.spisdegfri.no/bootcamp

Hvis du i stedet vurderer å bli med på et av de norske kursene, som jeg tilbyr, vil jeg anbefale at du tar en titt på denne artikkelen, som ligger i basen for Ofte stilte spørsmål: www.spisdegfri.no/faq. Jeg kan legge til at neste grunnkurs starter i januar 2019.

Uansett hva du velger å gjøre – om det så er å gjøre ingenting akkurat i dag – så vil jeg at du skal vite at jeg støtter valget ditt.

Jeg er nemlig overbevist om at DU vet best hva som er riktig for deg. Akkurat i dag.

Husk også at du alltid kan stille spørsmål. Enten ved å svare på denne e-posten, eller ved å sende en e-post til [email protected]Alle får svar!

Beste hilsen Irina
ps. Hvis du har scrollet gjennom hele denne e-posten, uten å lese noe av det som står overfor, kan jeg avsløre at det stort sett handler om mine første 3 år med Bright Line Eating. Hurra! Det snakker jeg også om i ukens LIVE-sending, som du kan se ved å klikke her.

🎈Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre! 🎈

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️