Det du måler blir du bedre på

2020 May 20, 2020

Vitenskapen har talt:

Det du måler blir du bedre på.

Da gjenstår spørsmålet: Hva er det du ønsker å forbedre?

Eller sagt på en annen måte: Hva er det du velger å måle? Er det det maten du spiser? Antall skritt du går hver dag? Eller bruker du en app for å registrere søvnen din? Det ble temaet for ukens LIVE-sending:KLIKK HER for å se LIVE-sendingen

Å velge den ene tingene som er viktigst for deg akkurat nå, og bestemme deg for én handling, og deretter registrere hvordan du gjennomfører den ene handlingen i de neste 7 dagene, kan altså være nok til å komme på riktig spor.

Nettopp dette – vår unike evne til omstilling og vekst – har imponert meg de siste ukene og månedene.

Jeg får gåsehud når jeg tenker på alle de jeg har møtt siden midten av mars, som har blitt «tvunget» til omstilling.

Modige mennesker som har vært villige til å gjøre ting de aldri har gjort før.

Enestående individer, som har våget å ta nye valg. Unge og eldre, som har justert kurs og foretatt tøffe prioriteringer – uten å vite hvordan dette vil ende.

Flere av disse er – i likhet med meg – selvstendig næringsdrivende. Noen er frilansere, andre er foredragsholdere og gründere.

Her vi snakker vi altså om personer med solide karrierer, som er vant til å stå på – blant andre en fotograf og en butikkeier, en forlegger på Vestlandet, og flere som driver restauranter og kafeer. På listen kunne jeg også ha satt opp frisøren min, en kiropraktor, tre seniorkonsulenter, en tidligere journalist – nå yogalærer, og en profesjonell podcaster.

Samtalene har vanligvis kretset rundt ett eller flere av disse spørsmålene: 

«Hva gjorde du for å gå fra å være frilanser til å lykkes på nett?!» 
«Hvordan får du det til?»
«Hva er trikset?»

Det korte svaret: Det finnes ingen triks. Det finnes ingen snarveier. Derimot finnes det en metode, som gir solide resultater – uavhengig av bransje.  

Disse møtene har også fått meg til å innse at jeg faktisk besitter verdifull kunnskap og kompetanse, som mange trenger. Akkurat nå.

Etter litt betenkningstid – basert på 11 år som gründer, inkludert 4 år som digital og sosial entreprenør – har jeg nå bestemt meg for å gjøre det samme som jeg har gjort med Bright Line Eating og Spis deg fri siden 2016:

Å dele min kunnskap med andre gründere som trenger dette, slik at flere bedrifter lykkes på nett og vokse videre i den nye virkeligheten.

Hvis du ønsker mer kompetanse på dette store feltet, så bli med på en GRATIS workshop i Zoom mandag 25. mai, kl 19.

Meld deg på her: www.irinalee.no/workshop

Mitt mål er å gi deg svar på det DU lurer på – så meld deg på, SPØR og få svar.

Som sagt: Denne workshopen handler ikke om Spis deg fri.

Derimot vil jeg bruke eksempler fra mitt liv som forlegger, og vise hvilke nettbaserte verktøy jeg har brukt for å skape tre bestselgende bøker i løpet av tre år. 

... og hvordan dette arbeidet bidrar til å oppfylle min visjon, som er å endre Helse-Norge!

Uansett hva du velger å måle, registrere eller komme i gang med for å ta vare på deg selv (eller virksomheten din) denne uken, så vit at jeg heier på deg. Alltid.

Ha en fin langhelg!
Beste hilsen Irina
ps. Kjenner du gründere eller bedriftseiere, som kunne trenge litt ekstra motivasjon og faglig påfyll i disse dager? Videresend gjerne denne invitasjonen. Alle som vil, kan melde seg på min nettbaserte workshop, mandag 25. mai kl. 19.

Workshopen er 100 % uforpliktende – og helt GRATIS: www.irinalee.no/workshop

ps2. Jeg har laget en NY LOGO til mitt nyeste prosjekt, for å hjelpe flere tilå få et lettere liv – også på jobb.

Sånn ser den ut:Hva synes du? Jeg blir kjempeglad hvis du klikker deg inn på den nye Facebook-siden min – Irina Lee – og legger igjen en kommentar: https://www.facebook.com/irinaleelife/photos/a.130406218630590/130405445297334/

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️