Bli med på stjernejakt!

2018 Feb 21, 2018

Tenk på hvordan man endrer adferd hos barn. Det skjer ofte ved hjelp av  belønning. Det kan for eksempel være klistremerker eller streker på et skjema, som brukes for å markere antall dager uten smokk eller antall ganger barnet klarer å gå på do. Gang på gang viser det seg at denne metoden er utrolig effektiv.

Og vet du hva? Belønningsskjema funker faktisk veldig bra på voksne også! Og det funker enda bedre når vi gjør det i fellesskap.

Det var temaet for ukens sending, der jeg forteller om hvordan vi bruker stjernejakt for å holde oss til planen, uansett hvilke utfordringer livet måtte by på.

Se sendingen her:

Hvis du har lyst til å være med og jakte på stjerner denne uken, kan du bli med på Facebook-siden vår. Her vil vi hver dag oppdatere hverandre i kommentarfeltet. Jeg er sikker på at denne stjernejakten vil motivere deg, og gi deg en herlig følelse av mestring. Bare prøv – klikk her for å bli med!

Lurer du på hvordan du kan komme i gang? Sjekk ut introkurset. Her vil du lære alt du trenger for å starte. Det eneste du trenger for å begynne er en digital kjøkkenvekt. Da kan ditt neste måltid være begynnelsen på et lettere liv.

Sjekk ut introkurset her: www.spisdegfri.no/introkurs

Har du spørsmål? Husk at du kan sende dine spørsmål til [email protected]. Alle får svar!

Ha en fin uke!
Beste hilsen Irina
ps. Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles. Hvis du kjenner noen som kunne hatt nytte av denne bloggposten, eller som du har lyst til å få med deg på stjernejakten denne uken, så del gjerne denne posten med dem.

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️