Bli med på fest!

2018 Apr 26, 2018

Det var søndag morgen. Jeg var fortsatt i Phoenix, på siste dag av en fem dager lang konferanse for nettbaserte entreprenører.

Klokken var 07.44, lokal tid, da følgende melding tikket inn:


Det var kollega Marianne som ropte varsku.

En ting er å ha en nettside som ligger nede. Det kan vel trygt kalles uheldig. Det blir ikke bedre når hele virksomheten er nettbasert. Da begynner vi nå nærme oss en krise.

Av en eller annen grunn var jeg likevel forbausende rolig, der jeg sto i hotellobbyen, på den andre siden av jordkloden, i en tidssone ni timer unna. Jeg visste nemlig at jeg uansett ikke kunne bidra med noe, som kunne løse saken.

Bortsett fra å sende Marianne telefonnumeret til IT-mannen, bedre kjent som Halvor. Og det gjorde jeg.

IT-Halvor tok utfordringen på strak arm. Lokaliserte problemet, oppdaterte sertifikatet, og fikk nettsidene ut på luften igjen. Innen en time var gått.

Så hvorfor forteller jeg dette? Jo, for det sertifikatet markerer en merkedag i Spis deg fris historie. Slike web-sertifikater har nemlig ett års gyldighet. Det betyr at det er nøyaktig ETT år siden IT-Halvor installerte sikre sertifikater på min nettside, slik at jeg skulle være rigget for å kunne tilby mine tjenester på nett.

Ett år. Så raskt har det gått. Fra jeg satt ved kjøkkenbordet hjemme og hamret ned mine ideer på tastaturet og frem til i dag. Hvor over 1000 kvinner og menn har deltatt på mine nettbaserte kurs.

I løpet av dette året har Spis deg fri-teamet vokst fra én IT-medarbeider (verdens beste, for øvrig!) til seks medarbeidere på heltid og deltid. IT-Halvor var den første. Og han er fortsatt med på laget. Heldigvis.

Denne uken vil jeg altså sende en hyllest til mine gode kolleger. Jeg ville ikke ha klart å få til en brøkdel av det vi gjør i dag, hvis det ikke hadde vært for dere. Tusen, tusen takk for innsatsen dere gjør – for meg, hverandre og ikke minst alle som tar kontakt med oss, via nyhetsbrev, blogg, epost og på Facebook.

Vi har hatt flere gode grunner til å feire denne uken. Ikke bare feirer vi at web-sertifikatene nå er fornyet i ett år. For første gang har også hele teamet vært samlet i Oslo. I hvert fall nesten.

I dag tok jeg med meg Marianne, Jeanette og Inger til Villa Malla, for å kunngjøre vårens hyggeligste nyhet:

Denne sommeren skal skal vi markere Spis deg fris 1-årsjubileum flere ganger. Første gang blir på Villa Malla lørdag 9. juni, hvor alle nåværende og tidligere grunnkursdeltakere blir invitert til en markering. Deretter blir det en stor feiring i Oslo fredag 24. august 2018, som er åpen for alle.

Så hold av datoene allerede nå og bli med på fest! Dette vil du ikke gå glipp av.

Årets jubileumsfester var også temaet for onsdagens Facebook-sending:

 Hvis du har en kollega du setter ekstra pris på, eller kjenner noen som fortjener å få litt skryt i dag, så benytt anledningen til å si det høyt. Legg igjen en kommentar på Facebook-sendingen vår, send vedkommende en SMS – eller videresend denne eposten?

Husk også at du alltid kan sende spørsmål til oss hvis du lurer på noe. Send dine spørsmål til [email protected]. Alle får svar!

Vi sees!
Beste hilsen Irina

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️