[BLACK FRIDAY] Vi tjuvstarter i dag…

2018 Nov 22, 2018

Jeg er mildt sagt ambivalent til Black Friday. Jeg kan allerede se for meg fredagens nyhetsinnslag, om folk som tråkker hverandre ned på vei inn til kjøpesentrene.

Likevel – jeg skjønner at folk ønsker å gjøre gode kjøp. Jeg er sånn selv.

I fjor ga min kloke kollega meg et innspill, som ga meg et annet perspektiv: «Hva hvis du gir folk et godt tilbud, som bidrar til at folk kan få et lettere liv?»

Ja! Hvis vi kan bidra til at Black Friday kan handle om god helse og bærekraftige løsninger, i stedet for bare å fokusere på endeløst forbruk, vil det være helt fantastisk.
I fjor testet vi det for første gang. Det ble godt mottatt. Så jeg har bestemt meg for å gjenta suksessen i år. Og vi tjuvstarter i dag…

I år har mitt team og jeg bestemt oss for å gi dere et heldigitalt tilbud:

* Nå kan du få tilgang på HELE den digitale kokeboken, med fargerike og enkle oppskrifter til frokost, lunsj og middag PLUSS en digital e-bokversjon av bokenSpis deg fri, som du kan laste ned på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon for kun 495 kroner!

KLIKK HER for å få tilbudet!

Det ble også temaet for ukens LIVE-sending på Facebook, som du kan se her:

Jeg sier ofte at Spis deg fri egentlig ikke handler om maten vi spiser. Hva mener jeg med det?

For å lykkes, må vi begynne med maten vi spiser. For å lykkes på sikt, er det samtidig viktig å implementere de kognitive teknikkene og verktøyene, som denne metoden bygger på.

Alt dette er grundig forklart i boken Spis deg fri – som inngår i årets Black Friday-tilbud. 

Kunnskapen i denne boken er basert på moderne hjerneforskning, og gir deg oppskriften på hvordan du kan spise deg fri. Ikke bare fra overvekt, men også cravings, ustoppelig sult og andre kostholdsrelaterte problemer. Her vil du lære hvordan du kan oppnå varig vektnedgang, samtidig som du får mer energi og stabilt humør.

Ved å lese Spis deg fri vil du forstå HVORFOR jeg anbefaler deg å følge disse fire enkle reglene for mat og måltider:
1. Kutt ut sukker
2. Kutt ut mel
3. Spis tre måltider om dagen
4. Spis én bestemt mengde til hvert måltid

Selv om disse reglene er enkle å forstå, er det ikke nødvendigvis enkle å følge. Det er også en av grunnen til at jeg vil anbefale deg å lese boken, og benytte deg av teknikkene du lærer der.

I boken får du også den vitenskapelige forklaringen på hvordan enkelte matvarer, og da snakker vi om sukker og mel –  får hjernen din til å bli hekta – nesten som om maten kidnapper din frie vilje! Noen av oss har nemlig en hjerne som er SÅ mottakelig for sukker og mel, at vi nærmest er sjanseløse til å motstå dem, selv om vi aktiverer all viljestyrke i verden. 

* Den digitale kokeboken koster vanligvis 399 kroner, mens e-boken koster 249. Hvis du takker ja til dette tilbudet nå, får du begge disse digitale bøkene for kun 495 kroner. Det betyr at du sparer 153 kroner, i forhold til veiledende pris.

KLIKK HER for å få tilbudet!

BONUS!
Ikke nok med det: Som en del av årets Black Friday-tilbud legger jeg ved en helt spesiell bonus, som jeg kun har delt med deltakerne på mitt interaktive grunnkurs. Dette nettkurset koster 3990 kroner og går over 8 uker. Som en del av kursplanen, får disse deltakerne tilgang på en skreddersydd matplan for en hel uke.

Matplanen inkluderer alt du trenger, det vil si måltidsplan og komplett handleliste PLUSS et forslag til en timeplan, slik at du får handlet inn, preppet og laget all maten du trenger for en hel uke i løpet av to økter på kjøkkenet.

Faktisk vet jeg om flere som KUN har fulgt denne matplanen, uke etter uke, og fått fantastiske resultater.

Du trenger med andre ord ikke å TENKE eller å ta noen EGNE avgjørelser rundt mat og måltider. Alt du trenger å gjøre er å følge planen – en dag og en uke om gangen.

Som sagt: Denne matplanen er ikke til salgs noen steder. De eneste som har fått tilgang, er de som har deltatt på mitt 8 uker lange grunnkurs, som jeg arrangerer noen få ganger hvert år.

KLIKK HER for å få tilbudet!

Så – hvis du er klar for å ta neste skritt mot et lettere liv, og ønsker å fylle hverdagen og livet ditt med sunne, smakfulle og fargerike måltider, håper jeg du vil benytte deg av dette tilbudet. Du kan nemlig spise deg fri – og jeg er klar for å gi deg kunnskapen du trenger for å lykkes!

Slik gjør du det:
* Bestill årets Black Friday-tilbud her: www.spisdegfri.no/blackfriday
* Fyll inn navn, e-post og betalingsdetaljer
* Tilbudet er gyldig til og med søndag 25. november kl. 23.59

Du vil få tilgang på den digitale kokeboken og matplanen umiddelbart. E-boken Spis deg fri vil du få tilgang på innen 2 virkedager.

Del gjerne dette tilbudet med andre som kan være interessert ved å videresende denne e-posten til dem. Husk at dette tilbudet kun er gyldig noen dager, så gjør det i så fall med en gang.

Spørsmål? Send en e-post til [email protected]
Beste hilsen Irina

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️