Våre kurs

Alle våre kurs er nettbaserte og du følger undervisningen på PC, mobil eller nettbrett. Du følger kurset i det tempoet du selv ønsker og kan se modulene om igjen når du ønsker det.

Startkurs

Kom i gang i dag
1 490,-
  • Guide til matplanen
  • Hjelp til planlegging
  • Enkle oppskrifter

Fristed

Lukket kursgruppe
990,-
pr. måned
  •  
  • Inkluderer startkurs og grunnkurs
  • LIVE-møter i Zoom
  • Ingen bindingstid
anbefales

Grunnkurs

10 ukers kurs og veiledning
7 990,-
  • Ny kursmodul hver uke
  • Lukket kursgruppe
  • Ukentlige LIVE-møter

Kunnskap, yoga og filosofi

Siden våren 2017 har over 1.000 personer deltatt på våre nettbaserte kurs. Kunnskapen i boken Spis deg fri ligger til grunn for alle kursene og måten vi underviser på. I tillegg har Irina Lee inkludert sin egen erfaring fra yoga, meditasjon og 12-trinnsfilosofien.  

møt andre som har lykkes

La deg inspirere av andre som har lykkes med Spis deg fri.  Dersom du ønsker å endre din livsstil og er villig til å prøve dette en dag om gangen, har også du det som skal til for å lykkes. For godt.

Ofte stilte spørsmål

Startkurset gir en innføring i alt det praktiske som følger med denne metoden. Gjennom 40 korte videoer får du innsikt i hvordan du planlegger, handler og tilbereder maten – skritt for skritt. 

Grunnkurset inneholder mye mer.  Kort fortalt vil du gjennom grunnkurset «bli holdt i hånden» hver eneste dag gjennom 10 uker. I tillegg vil du bli del av et fellesskap med andre kursdeltakere. De aller fleste opplever at dette skaper en solid ramme, som bidrar til økt motivasjon og inspirasjon til å lære metoden.

Ved å følge grunnkurset, får du altså hjelp og støtte fra din egen «heiagjeng» mens du jobber med å automatisere dine nye vaner.

Du får også muligheten til å heie på og støtte andre, som er i samme situasjon som deg.

Grunnkurset er nettbasert, og du vil få tilgang på en ny modul hver uke. Det vil si at du kan studere innholdet i det tempoet du ønsker, og se modulene om igjen når du vil. I tillegg til den nettbaserte undervisningen, vil du få tilgang til en lukket, hemmelig Facebook-gruppe hvor du vil møte de andre kursdeltakerne.

Mitt team og jeg deltar også aktivt i gruppen, for å svare dine spørsmål og gi råd underveis. Facebook-gruppen blir et viktig forum for å utveksle erfaringer og tips.

Det er også ukentlige LIVE-møter hvor du får individuell veiledning og svar på dine spørsmål.

Ja, det er mulig å dele opp betalingen for grunnkurset. Du får informasjon om betalingsalternativene når kurset blir tilgjengelig for påmelding.

Det er et viktig spørsmål, for de to kursene er ikke det samme.

For det første: Jeg er IKKE en Bright Line Eating Coach og tilbyr heller ikke en Bright Line Eating Boot Camp.

En Boot Camp koster 500 dollar. Kurset er nettbasert og foregår på engelsk. Her vil du få inngående kunnskap om matavhengighet og vitenskapen som ligger til grunn for denne metoden, slik det også presenteres i boken Spis deg fri.

Dersom du ønsker å melde deg på det amerikanske nettkurset, kan du gjøre det her: www.spisdegfri.no/bootcamp.

Jeg vet at at det finnes mange i Norge som ikke skjønner engelsk, eller som opplever at Boot Campen er «for amerikansk».  For mange er det også viktig å kunne komme i kontakt med andre nordmenn som følger denne metoden. Dersom du er blant disse, er mitt grunnkurs et godt alternativ.

Det norske grunnkurset tar utgangspunkt i boken Spis deg fri, det vil si den norske oversettelsen av boken Bright Line Eating, som jeg har kjøpt de norske rettighetene til.

Det norske grunnkurset bygger i tillegg på kunnskap om selvutvikling hentet fra yoga og 12-trinnsprogrammet.

I tillegg til nettbaserte forelesninger, inkluderer kurset en lukket  Facebook-gruppe og ukentlig oppfølging via telefonmøter. Her får deltakerne svar på sine spørsmål og individuell veiledning.

Alle tips og oppskrifter er tilpasset norske forhold og norsk mat. Maten jeg henviser til vil være mulig å kjøpe i vanlige, norske dagligvarebutikker. I det norske kurset får du også mulighet til å knytte kontakter med andre norske kursdeltakere som følger denne metoden.

Nei, det finnes også veldig mange andre grunner til å velge Spis deg fri. Dette passer for de som sliter med cravings, enten til mel eller sukker. Mange av disse er normalvektige, og enkelte også undervektige. Mange, uansett vekt, opplever at kostholdet blir sunnere, med alle fordelene det bringer med seg, når de følger Spis deg fri-metoden.

Scroll to Top