Kurs

Foto: Kristine Nyborg

Er du klar for å lære mer? Irina Lee har utviklet Spis deg fri-kurs, spesielt tilrettelagt for norske kvinner. Dette er altså ikke en «norsk oversettelse» av et amerikansk nettkurs, men bygget opp og tilrettelagt for norske forhold fra grunnen av.

All undervisning foregår på norsk. Oppskrifter og anbefalinger baserer seg på hva du kan finne i helt vanlige dagligvarebutikker, over hele landet.

Du kan velge mellom to ulike kurs:

1. INTROKURS
I introkurset deler Irina Lee sine beste tips og oppskrifter for at du skal kunne komme i gang med en gang. Dette er ment som et supplement til boken Spis deg fri, og det er anbefalt at du leser boken før du melder deg på introkurset.

Klikk her for å melde deg på: www.spisdegfri.no/introkurs 

BONUS! Dersom du melder deg på introkurset i dag, kan du treffe fra kursavgiften dersom du senere velger å melde deg på grunnkurset.

2. GRUNNKURS
For å lykkes på sikt er det anbefalt å søke støtte og alliere deg med andre. Den beste måten å gjøre det på er å melde deg på et grunnkurs, som går over 8 uker.

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Undervisningen er nettbasert. Det vil si at du kan studere innholdet i det tempoet du ønsker, og se modulene om igjen når du vil.

I tillegg til den nettbaserte undervisningen, vil du få tilgang til den lukkede Facebook-gruppen hvordu vil møte de andre kursdeltakerne. Irina Lee og hennes team vil delta aktivt i denne gruppen, for å svare på spørsmål og gi råd underveis. Dette blir et viktig forum for å utveksle erfaringer og tips.

I kursperioden inviterer Irina Lee i tillegg alle kursdeltakere til ukentlige telefonmøter. Her vil du få mulighet til å få individuell veiledning, basert på dine spørsmål og behov. Opptakene fra alle møtene legges ut i kursportalen, slik at du kan lytte til det som ble sagt i etterkant, dersom du ikke har mulighet til å være med på direkten.

I dette kurset vil du også møte flere personer, som har fulgt denne metoden over lengre tid. De har forskjellig bakgrunn og individuelle utfordringer, og har hatt ulike grunner for å legge om livsstilen. Noen slet med overvekt, andre med helseplager, mens enkelte ønsket å bli kvitt søtsuget eller få på plass et skikkelig kosthold.

Deres historier viser at denne metoden kan passe for alle. Vi er ganske sikre på at disse historiene og erfaringene vil inspirere og motivere deg til å gjøre endringer i ditt eget liv.

Grunnkurset går over 8 uker og arrangeres tre ganger i året.

Meld din interesse her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Neste grunnkurs starter høsten 2018. Klikk på knappen for å sette deg på ventelisten, så sender vi deg informasjon så snart påmeldingen åpner.

Sett meg på ventelisten! »