LOGG INN

LES DEG FRI

Her finner du oversikt over våre bestselgere. KLIKK HER for å lese et GRATIS utdrag av boken Spis deg fri.

Spis deg fri

Finn ut hvordan hjernen din hindrer deg i å gå ned i vekt, og hvordan du kan ta i bruk enkle kjøreregler for å lykkes med vektnedgang – en gang for alle.

Spis deg fri gikk rett inn på bestselgerlistene etter lanseringen i 2017. Boken er senere revidert, og har solgt over 20.000 eksemplarer i Norge.

BESTILL BOKEN

Kokeboken

Dette er oppfølgeren til bestselgeren Spis deg fri, som har hjulpet tusenvis av nordmenn til å spise seg fri fra overvekt og fedme, søtsug, smerter og helseplager.

I denne boken finner du de grunnleggende prinsippene for Spis deg fri. I tillegg får du fargerike oppskrifter til frokost, lunsj og middag.

BESTILL KOKEBOKEN

Restart

Tenker du kontinuerlig på mat og vekt? Eller lurer du på hvordan andre kan være «forsynt» så raskt, mens du selv bare har lyst til å spise mer?

Eller klarer du å følge en diett over en viss tid, for så å krasjlande og rykke tilbake til start?

Matavhengighet er en realitet. Det er dessuten den vanskeligste avhengigheten å komme ut av. Heldigvis finnes det en løsning.

BESTILL BOKEN

Oppskrifter

Den digitale kokeboken er tilpasset kvinner, som ønsker å gå ned i vekt, bli kvitt søtsug eller spise seg fri fra kostholdsrelaterte helseplager.

Her finner du konkrete tips og forslag til fargerike, sunne og enkle retter til frokost, lunsj og middag.

BESTILL OPPSKRIFTER

Få smakebiter fra vår digitale kokebok

Last ned GRATIS oppskrifter for kvinner som skal ned i vekt