HAR DU ALLEREDE KJØPT BOKEN?

Få tilgang til biblioteket med hjemmelagde videoer ved å klikke nedenfor.

Den offisielle KOKEBOKEN

Den offisielle KOKEBOKEN gir deg oppskrifter til frokost, lunsj og middag for kvinner og menn som ønsker å gå ned i vekt. Få med hjemmelagde videooppskrifter på kjøpet...

JA, JEG VIL BESTILLE KOKEBOKEN

👩🏻‍💻 SE VIDEO AV OPPSKRIFTENE 👩🏻‍💻

Vi har invitert Spis deg fri-følgere over hele Norge til å teste oppskriftene hjemme på sitt eget kjøkken – mens de har filmet seg selv! Ta en sniktitt her...

 
 
 

Du får tilgang på alle videoene – uten ekstra kostnad – når du bestiller Den offisielle KOKEBOKEN. 

KLIKK HER FOR Å BESTILLE KOKEBOKEN

Dette er ikke en vanlig kokebok. Tvert i mot

Den offisielle KOKEBOKEN er en høyst uvanlig kokebok, skrevet av en høyst uvanlig forfatter – Dr. Susan Peirce Thompson.

Susan Peirce Thompson er doktor i psykologi og grunnleggeren av Bright Line Eating. I 2017 debuterte Dr. Thompson som forfatter med boken Spis deg fri, som har ligget på den norske bestselgerlisten både i 2017, 2018 og 2019.

Takket være Spis deg fri har tusenervis av mennesker over hele kloden fått et lettere liv, ved å fri seg fra overvekt og fedme, ustoppelig søtsug og kostholdsrelaterte helseplager.

Den viktigste kunnskapen om Bright Line Eating er gjengitt i første del av denne kokeboken. Videre finner du oppskrifter til frokost, lunsj og middag for kvinner og menn som ønsker å gå ned i vekt.

Boken inkluderer et vell av tips, triks og teknikker for å lykkes, pluss ukemenyer for vår, sommer, vinter og høst for kjøttetere, veganere og vegetarianere.

Forlegger Irina Lee har tilrettelagt denne utgaven for norske forhold. Alle ingredienser i Den offisielle KOKEBOKEN kan kjøpes i vanlige dagligvareforretninger.

JA! JEG VIL HA DENNE BOKEN
Close

Jeg har allerede kjøpt KOKEBOKEN...

Fyll inn navn og e-postadresse, så sender vi deg en e-post med  brukernavn og passord for å logge deg inn i videoportalen.

OBS! Sjekk at du skriver riktig e-postadresse når du fyller inn skjemaet.