START NÅ med kokebok + video + kurs for 399,-

Hvis du vil ned i vekt, bli kvitt søtsug, ta farvel med smerter og få bedre helse, så finner du oppskriften her.

Den offisielle kokeboken gir deg oppskrifter til frokost, lunsj og middag pluss matplaner for et helt år. I tillegg får du tilgang på et videobibliotek med oppskriftene.  

Ved å bestille kokeboken nå får du i tillegg med nettkurset TO UKER som en GRATIS bonus! 

BESTILL HER

Dette er oppfølgeren til bestselgeren Spis deg fri, som har hjulpet tusenvis av nordmenn til å spise seg fri fra overvekt og fedme, søtsug, smerter og helseplager.

I denne boken finner du de grunnleggende prinsippene for Spis deg fri. I tillegg får du fargerike oppskrifter til frokost, lunsj og middag.

Boken inkluderer dessuten praktiske ukemenyer for et helt år – tilrettelagt for kjøttetere, veganere og vegetarianere.

Forlegger Irina Lee har tilrettelagt denne utgaven for norske forhold. Alle ingredienser kan kjøpes i vanlige matbutikker.

JA, JEG VIL HA KOKEBOK + GRATIS KURS

👩🏻‍💻 SE VIDEO AV OPPSKRIFTENE 👩🏻‍💻

Vi har invitert Spis deg fri-følgere over hele Norge til å teste oppskriftene hjemme på sitt eget kjøkken – mens de har filmet seg selv! Ta en sniktitt her...

 
 
 

Du får tilgang på alle videoene – uten ekstra kostnad – når du bestiller Den offisielle kokeboken

KJØP NÅ FOR 399,-!

Få tilgang på GRATIS nettkurs!

Akkurat nå får du nettkurset TO UKER med på kjøpet når du bestiller Den offisielle kokeboken via våre nettsider. Irina Lee vil sende deg nyttige tips i 14 dager, som hjelper deg å komme i gang.

JA, JEG VIL HA KOKEBOK + GRATIS KURS

Bestill nå – få tilgang umiddelbart!

Denne pakken inneholder alt du trenger for å komme i gang. Du får tilgang på nettkurset umiddelbart. Vi sender kokeboken hjem til deg i posten.

KJØP NÅ!