Påsketilbud

Villa Malla, Filtvet | Lørdag 13. april 2019 kl. 11.00

Tradisjonen tro inviteres alle tidligere og nåværende deltakere på grunnkurset til en sommerfest. Vi har mange grunner til å feire:

La oss tjuvstarte sommeren sammen denne dagen!

Program

Dette er først og fremst en sosial sammenkomst! Her kan du treffe andre som begynte på kurs før, etter eller samtidig som deg.

Meld deg på i dag

Antall plasser er begrenset. Det er «først til mølla»-prinsippet som gjelder. Hvis du vet at du skal være med, så meld deg på i dag.

Facebook-gruppe

Når du melder deg på, blir du invitert til en Facebook-gruppe med oppdatert info om arrangementet. Her kan du også avtale felles transport.

Slik melder du deg på

Alle kursdeltakere vil motta en e-post merket  [SOMMERTREFF] med riktig rabattkupong.

Lunsj og drikke (te, kaffe og vann) er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes i baren.

Har du gått på kurs, men ikke mottatt e-post om sommertreffet?
Ta kontakt med support@spisdegfri.no så hjelper vi deg.

Om Villa Malla

Villa Malla ligger på Filtvet på Hurumlandet, en liten times kjøretur sør for Oslo. Siden oppstarten i 2006 har stedet blitt en destinasjon i Oslofjorden. Stedet var i gamle dager et fjordhotell, og har vært et landemerke i mer enn 100 år. I dag er Villa Malla en destinasjon for spesielle opplevelser. Stedet er kjent for sitt unike design og rause atmosfære. Her vil du få påfyll av alle slag – inspirasjon, kreativitet, ro, overskudd, motivasjon og håp. For ikke å snakke om god mat.  Maten som serveres er helt optimal for Bright Line Eating og Spis deg fri.

For veibeskrivelse og mer informasjon:
 www.villamalla.no

Husk solkrem – det blir garantert fint vær og mye varme når så mange fine folk samles!

Program

Dette er først og fremst en sosial sammenkomst! Her kan du treffe andre, som begynte på kurs før, etter eller samtidig som deg.

Scroll to Top