Velkommen

Takk for at du har meldt deg kurs. Mitt mål er at du skal få oppleve gleden av å få et lettere liv. At du har meldt deg på dette kurset betyr at du har tatt det første og viktigste skrittet. Til det vil jeg si: Takk for tilliten. Jeg skal gjøre mitt beste for at du skal lykkes.

Du skal også ha mottatt en epost med denne informasjonen, og en oversikt over kursdatoene.

Facebook

Om kort tid vil du motta en invitasjon til vår lukkede og hemmelige Facebook-gruppe. Her vil du møte andre kursdeltakere, som du vil ha følge med gjennom hele dette kurset.

Dersom du ikke er på Facebook, vil jeg foreslå at du oppretter en egen profil som du kun bruker for å være med i denne gruppen. Støtten og oppfølgingen du vil få her, vil være uvurderlig for at du skal lykkes. Jeg kommer også til å være aktiv i denne gruppen, og veilede deg og de andre deltakerne gjennom kurset. Facebookgruppen er også være en viktig arena for å øve oss på det vi lærer på kurskveldene. 

Fornøyd – eller pengene tilbake!

Som sagt: Jeg kommer til å gjøre det jeg kan for at du skal lykkes. Hvis du er villig til å investere din tid og gjøre så godt du kan, er jeg sikker på at du vil få et stort utbytte av dette kurset. Jeg er faktisk så overbevist om at vi skal klare dette i fellesskap at jeg gir deg følgende garanti:

Hvis du møter opp på alle kursgangene og deltar så godt du kan i Facebook-gruppen, og du ikke er fornøyd med opplevelsen, vil Skriptor AS refundere din kursavgift. Gi kursleder beskjed på siste kursgang, så refunderes din påmeldingsavgift i sin helhet. 

Det er min garanti til deg.

Scroll to Top