Media

Coversaken i Amagasinet  19. januar 2018 handler om mennesker som tar valg på tvers av forbrukersamfunnet. Irina Lee er blant disse og blir blant annet sitert på følgende. «Hun er overbevist om at måten forbrukersamfunnet behandler mat og fedme på er feil. Nå vil hun vil reformere Helse-Norge.» Klikk her for å lese hele saken (krever abonnement).

God Morgen Norge på inviterer Marianne Sæbø og Irina Lee til å snakke om Spis deg fri mandag 8. januar 2018. TV2 lager senere en nettsak om hvordan Marianne klarte å gå ned 22 kilo i løpet av et halvt år. Klikk her for å lese den!

 

VG Vektklubb skriver om hvorfor du bør kutte ned sukkerinntaket, og om metoden Irina Lee har brukt for å bli kvitt søtsuget – for godt! Klikk her for å lese artikkelen, som ble publisert 7. januar 2018.

 

Irina Lee er hovedgjest i NRK Nitimen 3. januar 2018, hvor temaene er nyttårsforsetter. Klikk her for å høre innslaget. I etterkant av intervjuet har Nitimen lagt ut denne lille videosnutten på sine Facebook-sider, som er blitt sett over 36.000 ganger: https://www.facebook.com/NRKP1/videos/1537090493070771/

Shabana Rehman skriver om Spis deg fri i Morgenbladet 10. november 2017. Her heter det blant annet: «Sukkeravhengige mennesker som egentlig går rundt og er spiseforstyrret av industrien som har invadert matfatet vårt, har nå fått en metode for å spise seg fri.» 

VG Hjelper deg presenterer Bright Line Eating og Spis deg fri over tre sider tirsdag 3. oktober 2017.  Klikk her for å lese hele artikkelen og intervjuet med Inger Staubo og Irina Lee. Vil du lese mer? Bestille boken her: bit.ly/spisdegfri

 

I VG+ 27. september 2017 forteller Inger Staubo og Tone Blystad om Spis deg fri, og hvordan det hjalp dem til et lettere liv. Klikk her for å lese artikkelen (krever abonnement).

 

Blogger Lisette skriver i bloggen bylisette.no om sine første 14 dager med Spis deg fri med Bright Line Eating. Klikk her for å lese om hennes erfaringer.

 

 

Spis deg fri har gått rett inn på bestselgerlisten! Bok365 har gjort et større intervju med Irina Lee.  Klikk her for å lese hele artikkelen fra 7.september 2017.

 

Hildenbrand delte sin historie i Hjemmet nr. 362017. Hun gikk ned 29 kilo på 7 måneder. Doris deler også sin historie i boken Spis deg fri.

 

 

Nå også i utlandet! Vikingposten har gjort et større intervju med Therese Mæhle og Irina Lee i september 2017. Klikk her for å lese hele artikkelen.

 

 

Irina Lee var invitert til Nitimen på  NRK P1, 1. september 2017, for å snakke om bøkene hun gir ut denne høsten – Alkoholfri og Spis deg fri. Innslaget kan du høre ved å klikke her .

 

Irina Lee og Susan Pierce Thompson besøkte God Morgen NorgeTV2, 23. august 2017. Klikk her for å se innslaget.

 

 

Intervju i Østlandssendingen med Irina Lee om Spis deg fri 23. august 2017. Klikk her, så kan du høre hele intervjuet.

 

 

Norsk Ukeblad nr. 31, 2017 skriver om Spis deg fri og Bright Line Eating over fire sider. Inger Staubo, som har hatt fantastiske resultater takket være denne metoden, blir i tillegg omtalt på coveret!

 

Stort intervju med Susan Peirce Thompson om Spis deg fri i Aftenposten 23. august 2017.  Klikk her for å lese artikkelen.


A-magasinet hadde 16. juni 2017 en stor reportasjen om kosthold og ferdigmat, knyttet opp mot moderne forskning. I den forbindelse ble Susan Peirce Thompsons bok Bright Line Eating trukket frem.

 

 

TARA skrev en artikkel om Bright Line Eating og Irina Lee i #1, 2017. Klikk her for å laste ned artikkelen i PDF-format.

 

 

Aftenposten hadde en større artikkel om Bright Line Eating og Irina Lee 30. oktober 2016. Klikk her for å laste ned artikkelen i PDF-format.