Koster kurset virkelig nesten 4000 kroner? Så utrolig synd at dette ikke er rimeligere slik at flere kan delta. Skulle ønske formålet deres var å hjelpe så mange som mulig, ikke ta så høy betaling at det utelukker en hel gruppe mennesker som ikke kan ta seg råd til å delta på dette kurset.

Grunnkurset går over 8 uker og koster 3990 kroner. Dette inkluderer blant annet all undervisning, «livslang» tilgang til kursmodulene og ukentlig oppfølgingssamtaler med meg.

I tillegg har vi en lukket Facebook-gruppe som følger hele kurset. Her får deltakerne tett oppfølging fra meg og mitt team. I praksis er vi inne i denne gruppen «fra morgen til kveld», hver eneste dag gjennom hele kurset, inkludert helger, ferier og høytider. Så langt har ingen som har fullført kurset meldt tilbake at de synes kursavgiften var for høy. Tvert i mot. Mange melder tilbake at dette er den viktigste investeringen de har gjort. Noen gang. Både for sin egen del, for helsen, og faktisk også for familien.

Når det er sagt, er du heldigvis ikke avhengig av å følge noen av mine kurs for å lykkes med denne metoden. Mitt høyeste ønske da jeg ga ut boken i fjor, var å få løsningen ut til så mange som mulig, så rimelig som mulig. Boken Spis deg fri gir deg all den kunnskapen du trenger, for å komme i gang. Så jeg vil absolutt anbefale deg å lese denne. Den kan også lånes gratis på alle landets bibliotek.

I tillegg tilbyr jeg flere ressurser på mine nettsider, som er gratis tilgjengelig for alle som er interessert. Dette inkluderer blant annet et ukentlig nyhetsbrev, en blogg som oppdateres minst én gang i uken, ukentlige LIVE-sendinger på Facebook, en egen YouTube-kanal og diverse bonuser som deles ut gjennom året. At jeg tar betalt forkurs er eneste mulighet for å kunne tilby alle disse ressursene helt gratis – nettopp med tanke på alle som ikke har råd til å bli med på kurset.

Scroll to Top