Kan dette fungere på barn og? Datteren min er straks 12 år.

Dette er et veldig viktig og vanskelig tema. Det er viktig for meg å presisere at Spis deg fri ikke er en metode for barn. Dette er en metode for voksne som er villige til å gjøre denne endringen i sine egne liv.

Se gjerne igjennom opptaket av sendingen jeg hadde på Facebook for en stund siden, hvor temaet var nettopp «Spis deg fri med barn i huset». Spol deg fram til ca. 25 minutter inn i sendingen og du vil høre meg snakke mer om dette: https://www.facebook.com/spisdegfri/videos/1282263411903527/

Jeg vil også anbefale deg å lese kapittelet «Å lage mat for en familie – delt ansvar» på side 212 i boken. Der deler Susan Peirce Thompson sin tilnærming overfor sine egne barn.

Som tobarnsmor tenker jeg at min viktigste oppgave er å tilby barna mine sunn og variert mat hver dag. Ved å fylle min egen tallerken med god og fargerik mat går jeg foran som et godt eksempel.  For meg er det viktig å «holde blikket på min egen tallerken», som Susan også skriver om i boken. Det er ikke alltid lett, men Spis deg fri er noe jeg velger for meg selv og min egen helse.

Scroll to Top