Jeg har kjøpt boken og introkurset, og er veldig motivert for å starte. Men jeg har ikke økonomisk mulighet til å delta på grunnkurset enten det koster 4000 kr, 3000 kr eller for den saks skyld 2000 kr. Har dere noen erfaring med hvordan folk lykkes på «egenhånd» med kun boken?

Den gode nyheten er at SVÆRT mange lykkes på egenhånd, kun ved å følge det som står i boken og/eller ved hjelp av introkurset. Min kollega Jeanette er ett av mange eksempler på dette. Hun hadde gått ned mesteparten av sin vekt, fra august til desember 2017, før hun ble med i januarkurset.

Du kan blant annet se intervjuet jeg gjorde med henne i desember 2017:
https://www.facebook.com/spisdegfri/videos/1171242323005637/

Etter at dette intervjuet ble spilt inn, har hun fortsatt på veien mot langvarig suksess. Det kan du blant annet se flere eksempler på på våre FB-sider og på instragram: @spisdegfri

Generelt vil jeg råde deg til å bli med på mine ukentlige Facebook LIVE-sendinger hver onsdag kl. 13. Her kan du også stille spørsmål på direkten og få svar på det du måtte lure på.

Med andre ord: Du har gode odds for å lykkes på egenhånd, så lenge du benytter deg av all den oppfølging jeg og mitt team tilbyr i ulike kanaler. Helt gratis!

Scroll to Top