Hvilke forskjeller er det på BootCamp med Bright Line Eating og Grunnkurs med Spis deg fri?

Det er et viktig spørsmål, for de to kursene er ikke det samme.

For det første: Jeg er IKKE en Bright Line Eating Coach og tilbyr heller ikke en Bright Line Eating Boot Camp.

En Boot Camp koster 500 dollar. Kurset er nettbasert og foregår på engelsk. Her vil du få inngående kunnskap om matavhengighet og vitenskapen som ligger til grunn for denne metoden, slik det også presenteres i boken Spis deg fri.

Dersom du ønsker å melde deg på det amerikanske nettkurset, kan du gjøre det her: www.spisdegfri.no/bootcamp.

Jeg vet også at at det finnes mange i Norge som ikke skjønner engelsk, eller som opplever at Boot Campen er «for amerikansk». For mange er det også viktig å kunne komme i kontakt med andre nordmenn som følger denne metoden. Dersom du er blant disse, er mitt grunnkurs et godt alternativ.

Det norske grunnkurset tar utgangspunkt i boken Spis deg fri, det vil si den norske oversettelsen av boken Bright Line Eating, som jeg har kjøpt de norske rettighetene til. Det norske grunnkurset bygger i tillegg på kunnskap om selvutvikling hentet fra yoga og 12-trinnsprogrammet.

Grunnkurset koster 3990 kroner. Undervisningen er nettbasert, og alt foregår på norsk. Du har tilgang på kursmaterialet så lenge du ønsker, og kan følge undervisningen i ditt eget tempo.

I tillegg til nettbaserte forelesninger, inkluderer kurset en lukket  Facebook-gruppe og ukentlig oppfølging via telefonmøter. Her får deltakerne svar på sine spørsmål og individuell veiledning.

Alle tips og oppskrifter er tilpasset norske forhold og norsk mat. Maten jeg henviser til vil være mulig å kjøpe i vanlige, norske dagligvarebutikker. I det norske kurset får du også mulighet til å knytte kontakter med andre norske kursdeltakere, som følger denne metoden.

 

Scroll to Top