Er introkurset første etappe av flere kurs?

For det første: Boken Spis deg fri er den viktigste «etappen» i din reise, uansett hva du velger å gjøre videre. I denne boken finner du også hele matplanen, for kvinner og menn, både for å gå ned i vekt og for å holde vekten. Her er maten delt opp i næringskategorier, det vil si grønnsaker, korn, protein, fett og frukt.

For noen er det vanskelig å se for seg hvordan denne matplanen skal omsettes i praksis. Derfor laget jeg dette introkurset, som et supplement til boken. Dette er et tilbud til de som trenger «starthjelp» for å komme i gang, og her får du svar på de vanligste spørsmålene.

I tillegg til matplanene, gir introkurset deg:

* kunnskap om maten du kan spise

* veiledning i hvordan planlegge og gjennomføre handleturen

* oppskrifter til frokost, lunsj og middag

* trinn-for-trinn opplæring i å lage maten

* gode tips om hvordan spise på restaurant

… og mye mer!

Målet med introkurset er å gi deg all den kunnskapen du trenger for å komme i gang – umiddelbart!

Tre ganger i året tilbyr jeg også et såkalt grunnkurs. Dette er et kurs som går over 8 uker. Forskning har nemlig vist at det i snitt tar 66 dager å endre en vane. Det betyr at du vil bli ivaretatt og fulgt opp mens du bygger opp grunnmuren for ditt nye liv. En dag om gangen.

I dette kurset vil du få tilgang på en ny modul hver uke. Undervisningen er nettbasert. Det vil si at du kan studere innholdet i det tempoet du ønsker, og se modulene om igjen når du vil.

I tillegg til den nettbaserte undervisningen, vil du få tilgang til den lukkede Facebook-gruppen hvor du vil møte de andre kursdeltakerne. Jeg og mitt team deltar aktivt i denne gruppen, for å svare på spørsmål og gi råd underveis. Dette er vårt viktigste forum for å utveksle erfaringer og tips.

I kursperioden blir kursdeltakere i tillegg invitert til ukentlige LIVE-møter med meg. Her vil du få mulighet til å få individuell veiledning, basert på dine spørsmål og behov. Opptakene fra disse møtene blir liggende tilgjengelig for alle, slik at du kan lytte til det som ble sagt i etterkant, dersom du ikke har mulighet til å være med på direkten.

I dette kurset vil du også møte flere personer, som har fulgt denne metoden over lengre tid. De har forskjellig bakgrunn og individuelle utfordringer, og har hatt ulike grunner for å legge om livsstilen. Noen slet med overvekt, andre med helseplager, mens enkelte ønsket å bli kvitt søtsuget eller få på plass et skikkelig kosthold.

Grunnkurset koster 3990,- kroner. Du kan sette deg på ventelisten til neste kursrunde her: www.spisdegfri.no/grunnkurs. Da sender jeg deg informasjon så snart påmeldingen til neste kursrunde åpner.

Introkurset inngår som en del av grunnkurset. Dersom du har fulgt introkurset tidligere, får du 990,- i avslag på kursavgiften og betaler kun 3000,- for grunnkurset.

Du finner mer informasjon om mine kurs på nettsidene. Her finner du også intervjuer fra tidligere kursdeltakere: https://www.spisdegfri.no/kurs/

Scroll to Top