Bok

Irina Lee (t.v.) og Susan Peirce Thompson. Foto: Michela Salt

Spis deg fri har tatt Norge med storm! Boken gikk rett inn på den offisielle bestselgerlisten etter lanseringen i august 2017.

Kjøp boken her:
http://bit.ly/spisdegfri

Boken er skrevet av doktor i psykologi, Dr. Susan Peirce Thompson, og gis ut av Irina Lees forlag Skriptor i Norge.

Info om boken:
Spis deg fri er den norske oversettelsen av den amerikanske boken Bright Line Eating. I motsetning til alle andre metoder for vektreduksjon baserer Bright Line Eating seg på moderne hjerneforskning. Metoden har vist seg å være svært effektivt for mennesker som ønsker å gå ned i vekt, og kurere ulike former for matavhengighet, også kalt cravings.

I boken lærer man å automatisere sunne valg ved hjelp av kognitive teknikker, slik at vektnedgang ikke lenger avhenger av viljestyrke, men sikres gjennom etableringen av automatiserte vaner.

«Bright Lines» betyr i praksis fire enkle prinsipper:
1. Ikke sukker
2. Ikke mel
3. Tre måltider om dagen
4. Spesifikk mengde mat til hvert måltid

Kjøp boken her:
http://bit.ly/spisdegfri

I den norske utgaven inngår også ti historier fra skandinaviske kvinner, som alle har stor suksess med Bright Line Eating.

Dersom du ønsker å lese utdrag fra boken, kan du klikke her og laste ned forordet Irina Lee har skrevet til den norske utgaven.

Kom i gang!
I forbindelse med boklanseringen har Irina laget et nettbasert introkurs. Her deler hun sine best tips og oppskrifter, for at du skal komme i gang med en gang.

Klikk her
for å logge deg inn i kursportalen: kurs.spisdegfri.no

Kjøp boken her:
http://bit.ly/spisdegfri