Sjekk ut disse suksesshistoriene!

Hvis du har snakket om å gi deg selv en ny start, er dette tidspunktet å gjøre ord om til handling.

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Kanskje tenker du at at Spis deg fri høres for ekstremt ut. Eller at det høres for godt ut til å være sant.

Jeg skjønner deg godt. Jeg var like skeptisk da jeg selv hørte om det første gang. La meg derfor overlate ordet til tidligere kursdeltakere, som kan fortelle om sine erfaringer.

Elisabeth Folland (38):
«Det å være samlet i en gruppe, med andre som er på samme reise som meg har vært veldig verdifullt. Det har gitt en følelse av felleskap. Jeg tror ikke jeg hadde klart og gjennomføre dette, endre vaner og holde linjene, om jeg ikke hadde meldt meg på kurset. (…) Veldig takknemlig for videoene du har laget i modulene, de var alle veldig informative og fine. Er takknemlig for hele kurset selvfølgelig, alt sammen :)»

Bjørg Graatrud (70):
«Jeg har redusert min vekt med 8 kilo. Det er mer enn forventet. Alt fungerer utmerket. (…) Takknemlig for at jeg nå snart skal få kjenne meg lett og fornøyd.»

Er du klar for å komme i gang? Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Nå tenker du kanskje: «Jeg tror det ikke før jeg får se det.» Det skjønner jeg godt. Jeg vil derfor vise deg noen bilder, som forteller alt:

Image

Dette er Marianne Sæbø (42) fra Oslo – kjent for flere som @my.ble.journey.norway på Instagram. I januar var Marianne og jeg gjester på God Morgen Norge på TV2. Det kan du lese mer om her: https://www.tv2.no/a/9599112/

Tidligere i år takket Marianne ja til å jobbe i mitt team, og siden nyttår har hun deltatt i kursgruppene som SuperSupporter. Du treffer henne i vår lukkede Facebook-gruppe, som er åpen for alle deltakere på grunnkurset.

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Hvis du synes historien om Marianne høres fo god ut til å være sann, så vent til du møter Jeanette (32):

Image
Image

På bloggen Klare Grenser skriver Jeanette Teigland (32) om hvordan hun har endret livet sitt med Spis deg fri-metoden. Etter fire år utenfor arbeidslivet begynte hun i febuar 2018 å jobbe igjen – da jeg ansatte henne i mitt selskap! Den utrolige historien kan du lese mer om her: http://klaregrenser.blogg.no/1523034722_jobben_inspirerer_meg.html

17 år med slanking og skam er over. På bloggen skriver hun også om livet hun har lagt bak seg, og friheten hun kjenner på i dag. Kanskje du kan kjenne deg igjen i noen av disse tankene og følelsene?
Image
Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Jeg har egentlig bare lyst til å fortsette å fortelle, for jeg unner ALLE som ønsker det å få oppleve et #lettereliv, slik jeg og alle disse fantastiske menneskene har fått.

Ingelill Hatland Brattheim (46):
«Er så godt som sukkerfri. Er melfri og har fred rundt mat og matvalg. Spiser tre ganger for dag, og ingenting utenom måltidene. Har fått et nytt liv, mer selvtillit, integritet, selvsikkerhet. Er blitt mer effektiv og synes det er mer kvalitet over hver aktivitet jeg har, større bevissthet. Har lært enormt mye om meg selv. Takk, Irina og Susan 💝»

Kristin Vonheim (58):
«Går jevnt og trutt ned i vekt, i snitt ca. 1 kg pr uke. Skal fortsatt ned ca. 15kg. Fortsetter det i dette tempoet er jeg mer enn fornøyd! Har diabetes 2 og høyt blodtrykk. Etter 2 mnd var langtidsblodsukker godt innenfor normalverdier. Har alltid hatt et «problematisk» blodtrykk, men legen mener det vil stabilisere seg etter hvert det også.

Cravings er så godt som borte, nye vaner begynner å automatiseres, og energien er på god vei oppover. Har fått en ny følelse av mestring og rammer som gir trygghet og frihet, jeg kan slappe av i forhold til vekt og mat isteden for bekymring og dårlig samvittighet. (…) Opplevelsen av et støttende fellesskap med stor takhøyde er viktig. Gleder og utfordringer er så gjenkjennelige, og andres erfaringer og refleksjoner bidrar til økt innsikt for meg.»

Ganske utrolig, ikke sant?

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Som om ikke det var nok  – tidligere i år fikk jeg denne oppdateringen fra Kristin på Facebook:
Image
Eller hva med denne, fra Mona Elisabeth, som hun skrev for noen få dager siden:

Image

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Til slutt må jeg bare ta med denne fra Hildegunn (64):
Image
Ønsker du å oppnå noen av disse resultatene? Det er fullt mulig. Det har jeg selv erfart, og det er også disse kvinnene gode eksempler på. Tro meg.

Er du klar? Dette er din sjanse til å gi deg selv en knallstart på sommeren! Se for deg hvor befriende lett livet kan bli i løpet av 2018. Jeg vil hjelpe deg og heie deg frem. Det første skrittet må du likevel ta selv.

Meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Håper vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Husk at påmeldingen stenger fredag 13. april kl. 23.59, så meld deg på nå: www.spisdegfri.no/grunnkurs

💕 Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles, så send gjerne denne bloggen videre til noen du vil inspirere i dag! 💕

Bli med på infomøtet søndag kl. 15!

Hurra!! Våren er kommet og sommeren er bare noen små uker unna. Jeg blir yr ved tanken på at jeg snart kan bytte ut ullklærne med korte skjørt og lette sommerkjoler…

Hvis du har lyst til å gå sommeren i møte, lettere og gladere til sinns, vil jeg anbefale deg at du blir med på infomøtet om Spis deg fri, som jeg arrangerer søndag 8. april kl. 15. 

Klikk her for å melde deg på!

I «gamle dager», det vil si alle år frem til 2015, var sommeren den årstiden jeg gruet meg mest til. Bare tanken ved å skulle gå med t-skjorte, shorts eller badetøy fikk meg til å gremmes. Jeg trivdes best når jeg kunne pakke meg vekk bak tjukke gensere og uformelige vinterjakker. 

Etter at jeg la om til Spis deg fri og Bright Line Eating i oktober 2015, gikk jeg ned all min overvekt. Det var det mest synlige resultatet. I tillegg har jeg blitt kvitt cravings, fått bedre helse og mer overskudd, noe mange har lagt merke til. Det som ikke er så synlig for andre, er hvordan denne metoden har gitt meg bedre selvfølelse, og tillit til at jeg klarer å ta vare på meg selv og helsen min. En gang for alle.

Det siste året har jeg brukt mesteparten av min tid til å lære andre om denne metoden, ved å dele mine erfaringer og veilede andre som ønsker å oppleve det samme. Det kommer jeg til å fortsette med.

Førstkommende søndag, 8. april kl. 15, inviterer jeg deg derfor til et gratis infomøte om Spis deg fri.

Klikk her for å melde deg på!

På dette infomøtet vil du blant annet få lære:
* Den vanligste feilen folk gjør når de ønsker å gå ned i vekt
* Hvordan du kan automatisere sunne valg 
* De fire enkle reglene for å legge om kostholdet
* Ett mentalt triks for å komme i gang med en gang!

I ukens Facebook-sending forteller jeg deg mer om hva du kan lære på infomøtet. Se sendingen her:

Infomøtet er gratis, og du kan delta via nett eller telefon.

Klikk her for melde deg på infomøtet

Husk å melde deg på selv om du ikke har mulighet til å delta på direkten. Da sender jeg deg opptaket.

Husk også at du alltid kan sende meg spørsmål hvis du lurer på noe. Send dine spørsmål til support@spisdegfri.no.

Vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles! Del gjerne denne bloggposten med andre som kan ha glede av infomøtet. Husk å klikke her for melde deg på! 

Vet du hva ordet påske betyr? 🐣

Før vi begynner: Hvis du er på utkikk etter litt ekstra påskelektyre, kan jeg anbefale deg å laste ned utdraget fra boken Spis deg fri.

Klikk her for å lese – helt gratis!

La oss gjøre et lite eksperiment: Spør dine nærmeste, vennene dine på Facebook eller en tilfeldig forbipasserende hva de forbinder med påske. Jeg vil tippe at mange svarer hytteliv, skiturer og Kvikk Lunsj. Pluss påskegodt, lammelår og «noe godt i glasset».

Så kan du spørre de samme folka om de vet hva ordet påske faktisk betyr. Vet du hva ordet betyr?

Jeg hadde ikke peiling, så jeg måtte slå det opp. Da jeg leste fasiten måtte jeg smile litt…

Ordet påske kommer fra det hebraiske ordet pesach, som betyr «å gå forbi». I denne sammenhengen handler det om at Gud «gikk forbi» husene til israelittene da han drepte (!) egypterne, og dermed satte jødene fri fra slaveriet.

Påsken er altså en frigjøringfest. En hyllest til friheten!

Det bringer meg tilbake til utgangspunktet: Kanskje er du også blant dem som forbinder disse gule fridagene med alt som er godt. Eller alt som er søtt. Da tenker du kanskje: «Hvordan er det mulig å feire påsken uten noe av dette? Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan «kose» meg med [fyll inn dine påskefavoritter her]?!» 

Jeg har tenkt mye på det de siste dagene, for jeg vil så veldig gjerne hjelpe de menneskene som jeg vet sliter med å holde linjene gjennom denne høytiden. Jeg vet nemlig at det er mulig å navigere gjennom hytteturer, påskemiddager og skiturer uten å ty til verken mel eller sukker. For innerst inne er det egentlig ikke det jeg vil ha…

Derfor vil jeg stille deg dette spørsmålet: Hvordan ønsker du at påsken skal være?

For å finne svaret kan du tenke gjennom hva som virkelig betyr noe for deg. Er det viktigste det du putter i munnen? Eller er det egentlig samtalene og samværet med de menneskene du er glad i?

For min egen del er svaret enkelt. Jeg verdsetter friheten høyere enn alt. Friheten er det første jeg mister når jeg forlater mine fire linjer. Å bli slave av maten, cravingens og tankekjøret som følger med hvis jeg vender tilbake til «mitt gamle liv» er så lite fristende, at ønsket om å holde meg til linjene er enkelt. Men det er ikke alltid enkelt å følge! Da vet jeg at jeg må vende tilbake til de grunnleggende prinsippene: Vende tilbake til flokken min. Be om hjelp. Søke støtte hos de som forstår hvordan jeg har det.

Så hva sier du: Er du med på pesach denne påsken? Blir du med på å gå forbi godterihyllene, til tross for rekordlave hektopriser og rekordstort tilbud? Er du villig til å gjøre dette eksperimentet sammen med meg? Smake på friheten og frigjøre deg selv fra årelange påsketradisjoner?

Du kan risikere å våkne tirsdag morgen, klar for en ny hverdag, fylt med mestring og energi. På sikt kan du ende opp med et lettere liv. Da kan du tenke tilbake på påsken 2018, og vite at det var her det hele startet. Akkurat her. Akkurat nå.

Det er en tid for alt. Valget er ditt. Du bestemmer.

Husk at det du ser for deg i dag, er det stor sannsynlighet for at du kommer til å få oppleve. Det snakker jeg også mer om i ukens sending, som du kan se her:  

Og hvis du blir hva du tenker, er det selvfølgelig viktig å gi hjernen riktig påfyll gjennom disse dagene… Da kan jeg anbefale denne:

Klikk her for å lese utdraget fra boken Spis deg fri – helt gratis!

Har du spørsmål eller innspill? Jeg vil gjerne høre fra deg. Du kan alltid sende meg en epost på support@spisdegfri.no. Alle får svar.

Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god påske!
Beste hilsen Irina

ps. Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles! Del gjerne denne bloggen med noen som kan ha glede av det. 

Sjekk vår påskebonus! 🥚🐣🐥

Vi nærmer oss påske. Ikke bare det – natt til søndag skal vi også stille klokken én time frem! Jeg vil feire at sommeren rykker stadig nærmere med å gi deg en liten bonus…

Jeg vet nemlig at ferietid kan være utfordrende. Gjennom de neste ukene kommer mange av oss til å tilbringe mer tid sammen med familien. Kanskje skal du være noen dager på hytta. Og muligens har du en forventning om at du «skal kose deg litt ekstra» gjennom disse fridagene…

Jeg vil gi deg muligheten til feire påsken litt annerledes denne gangen. Hva med å bruke disse ekstra fridagene ved å investere i deg selv? Hvorfor ikke gi deg selv en knallstart de nærmeste dagene og ukene, og glede deg over å kunne gå sommeren i møte lettere, gladere og mer energisk!

Mitt ønske er å hjelpe deg i gang. Derfor vil jeg gi deg følgende tilbud:

  • Hvis du kjøper introkurset (veil. pris 990,-) før søndag kl. 23.59 gir jeg deg HALV PRIS på kurset. Det vil si at du kun betaler 495,- kroner.
  • Ikke nok med det: I tillegg sender jeg deg et eksemplar av bestselgerboken Spis deg fri! Dette er altså ikke en PDF-kopi eller en e-bok, men en fysisk bok som du får i posten i løpet av noen få uker.

Dette var også temaet for ukens sending, som du kan se her:

Er du klar for å prøve? Slik gjør du det:

  • Gå til kursportalen www.spisdegfri.no/introkurs
  • Trykk på knappen Enroll in Course for 495,-
  • Legg deretter inn øvrig info, som epost og betalingsdetaljer.

OBS! For å få boken må du fylle inn adresseskjemaet som dukker opp etter at du har bestilt kurset.

Hvis du allerede har meldt deg på introkurset eller kjøpt boken, vil jeg anbefale deg å dele dette blogginnlegget med noen er glad i. Husk at dette tilbudet kun er gyldig noen dager, så gjør det i så fall med en gang…

Spørsmål eller kommentarer? Send en mail til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Beste hilsen Irina
ps. Husk at gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne nyheten med dine venner…

 

Tre snarveier til suksess

Jeg jobber mye med å sette meg mål, og oppdager stadig nye «snarveier til suksess». I dag vil jeg dele tre tips, som jeg stadig vender tilbake til:

For det første: Jeg liker å gi meg selv en tjuvstart. Det handler om å få hjernen min til å tro at den har gjort mer enn den egentlig har, slik at terskelen for å komme i gang overvinnes raskere. 

Den enkleste måten å få til dette på, er ved å sette opp en gjøremålsliste, eller en såkalt «to do»-liste. Når jeg setter opp oppgavene som jeg må utføre for å nå mitt mål (enten det er snakk om å bli ferdig med regnskapet eller gå ned i vekt), sørger jeg for å sette opp et par småoppgaver som jeg allerede har gjort!

Det betyr at jeg kan gi meg selv den belønningen det er, å krysse ut allerede utførte oppgaver. Det gir hjernen min umiddelbar belønning, og gir meg også en slags følelse av mestring. Ved å gjøre dette, oppdager jeg som regel at det er enklere å ta fatt på resten av det som står på gjøremålslisten min.

Det neste trikset – og dette er kanskje det mest grunnleggende verktøyet jeg bruker, uansett hva slags mål det er snakk om – er å be om hjelp. For meg satt dette langt inne før jeg begynte å praktisere det på fast basis. Tidligere forbandt jeg det å be om hjelp med svakhet og utilstrekkelighet. Da passet det seg liksom ikke å be andre om hjelp. Jeg skulle klare meg selv.

Det var først da jeg oppdaget hvordan denne «fikse sjæl»-strategien holdt meg tilbake, at jeg var villig til å endre på det. Nå vet jeg at jeg aldri kommer til å vende tilbake til den tankegangen.

Å be om hjelp og gjøre ting i fellesskap er ikke bare mer meningsfylt. Det hjelper meg også til å nå mine mål raskere og bedre, enn om jeg skulle ha pønsket ut løsningene selv.

Så sent som i går, i anledning min egen 42-årsdag, ba jeg mine kjære Facebook-venner om hjelp. I år har jeg nemlig bestemt meg for å donere min bursdag til den veldedige organisasjonen Charity: water. Målet mitt er å samle inn like mange kroner som dager jeg har levd, det vil si 15.300 kroner. For å få til det, trenger jeg hjelp. Det ba jeg om i går, i denne Facebook-posten. Hvis du har lyst til å gi ditt bidrag eller hjelpe meg å nå målet, kan du klikke på linken – og del den gjerne med dine venner!

Det tredje trikset jeg ofte benytter når jeg har satt meg et mål, er å spore opp folk som allerede lykkes med det jeg har satt meg fore. Jeg forsøker å finne ut så mye som mulig om hvilken metode eller fremgangsmåte de har benyttet, og undersøker om jeg kan oppnå de samme resultatene ved å følge samme oppskrift.

Så langt har det hatt uvurderlig effekt. Resultatene jeg har fått ved å følge Spis deg fri og Bright Line Eating-metoden er bare ett eksempel. Og hvis du er nysgjerrig på å lese mer om mine resultater, kan du klikke her...

Hvis du drømmer om et lettere liv, vil jeg selvsagt anbefale deg å melde deg på mitt nyhetsbrev. Her deler jeg nemlig hver uke mine beste tips, som kan hjelpe deg i å lykkes. Helt gratis!

Snarveier til suksess var også temaet for ukens sending, som du kan se her:

Noe du lurer på? Send dine spørsmål til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen med noen du kan ha nytte av den…

Last ned gratis utdrag fra boken!

Det som skiller Bright Line Eating og Spis deg fri fra alle andre «slankekurer» og kostholdsplaner, er at metoden er bygget for å spille på lag med hjernen! Det betyr at du ikke lenger er avhengig av viljestyrken for å lykkes.

Doktor i psykologi, Susan Peirce Thompson, har forklart vitenskapen som ligger til grunn på en meget lettfattelig måte i de innledende kapitlene til boken Spis deg fri.

Hvis du har lyst til å lese disse, kan du laste de ned nå – helt gratis!

Klikk her for å laste ned bokutdraget – GRATIS!

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut din epostadresse, så sender jeg deg bokutdraget med en gang.

Hvordan viljestyrken påvirker oss, og hva du kan gjøre for å øke dine sjanser for å lykkes, var også temaet for ukens sending.

Klikk på videospilleren for å se sendingen! 

Lurer du på hvorfor samtlige «slankekurer» mislykkes? Svaret ligger i hjernen, nærmere bestemt i den delen som styrker viljestyrken vår. Det blir temaet for ukens LIVE-sending med Irina Lee onsdag kl. 13. Er du nysgjerrig på å vite mer? Last ned et utdrag av boken Spis deg fri her, helt gratis: https://www.spisdegfri.no/minibok

Posted by Spis deg fri on 7. mars 2018

Er du klar for å bli med på stjernejakten denne uken, kan du gå inn på Facebook-siden Spis deg fri.

Jeg har også fått inn et spørsmål om kraft denne uken, som sikkert flere lurer på. Dina skriver:

«For en tid tilbake, fikk jeg dilla på å lage beinkraft. Bl.a. okseknoker fra slakteren med beinmarg som kokes lenge. Når kraften er ferdig og avkjølt, fjernes fettlokket på toppen. Man fryser den rene kraften ned i porsjonspakker. Skal visstnok være veldig sundt. Har frysa full av denne. Kan den brukes som en del av BLE kostholdet? I tilfelle hvor mye pr. måltid?»

Det er godt spørsål, Dina! Her er mitt svar:
Hvis du lager kraften selv, er det anbefalt å bruke bein med så lite fett og kjøtt  som mulig. Da kan du regne 8 oz kraft som ¼ porsjon protein.

Svaret på dette og mange andre spørsmål finner du også i FAQ-basen vår: www.spisdegfri.no/faq

Har du et spørsmål du ønsker å få svar på? Send ditt spørsmål til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Kjenner du noen andre som kunne ha nytte av dette innlegget? Del i så fall gjerne dette blogginnlegget med dem…

«Hvordan skal jeg få variasjon i maten jeg lager?»

Foto: Michela Salt

Veldig mange lurer på hvordan de skal variere maten de lager.

Dette er mine beste tips:

For det første: Du finner massevis av gratis kunnskap her på nettsidene våre. I tillegg til denne bloggen, vil jeg anbefale deg å ta en titt i FAQ-basen med ofte stilte spørsmål. 

Jeg vil også tipse deg om å melde deg på nyhetsbrevet mitt, hvor jeg med jevne mellomrom skriver om nettopp disse temaene.

Mitt neste tips er å følge @spisdegfri på Instagram. Senest i helgen la jeg ut en instastory om hvordan jeg preppet mat for resten av uken.

På instagram finnes det også flere flinke folk, som legger ut inspirerende oppskrifter og bilder. Hvis du søker på hashtaggen #spisdegfri vil du finne mange av disse.

OBS! Det er ikke ALT som er tagget med hashtagg #spisdegfri eller #BrightLineEating som følger retningslinjene i matplanen vår. Her gjelder det altså å holde tungen rett i munnen og vite litt om de du følger.

Men det er et par stykker som jeg kan anbefale på det varmeste. Den første av disse er Marianne, som har instakontoen @my.ble.journey.norway. Hun legger ut masse gode tips og inspirerende matbilder.

En annen blogger som jeg vil tipse deg om, som vi er så heldige å ha fått med oss på teamet vårt, er Jeanette Teigland! Jeanette er utdannet kokk, og på bloggen Klare grenser legger hun ut massevis av mattips, som er skreddersydd for Spis deg fri. 

Til slutt vil jeg tipse om Instagramkontoen til Michela, som du finner under kontoen @ble.inspiration. Michela legger ut masse inspirerende bilder, hver eneste dag, så her er det bare å klikke seg inn og la seg friste.

Michela har også vært med å utvikle oppskriftene og ta bildene til vår digitale kokebok, som utelukkende består av oppskrifter for kvinner som vil ned i vekt. Den finner du her: kurs.spisdegfri.no/p/oppskrifter

Det beste er selvsagt hvis du blir trygg på hvordan du selv kan lage denne maten, uten oppskrifter eller kokebøker. Hvis du er klar for det, kan jeg anbefale at du melder deg på introkurset. Her får du en grundig innføring i matplanen, slik at du forstår hvordan du kan sette sammen dine egne måltider, hvordan du skal regne ut mengdene du skal ha av de ulike typene mat til hvert måltid og hvordan du kan planlegge dine egne måltider.

Introkurset finner du her: kurs.spisdegfri.no/p/introkurs

Jeg håper dette kan gi deg litt påfyll og ideer om hvordan du kan oppleve større variasjon og glede rundt måltidene. Det finnes ikke grenser for hva vi kan spise. Kunsten er bare å oppdage hvor mange muligheter som finnes!

Maten vi spiser var også temaet for ukens sending, som du kan se her:

Har du noen spørsmål du ønsker å få svar på? Husk at du alltid kan sende dine spørsmål til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Ha en fortsatt fin uke!
Beste hilsen Irina

Bli med på stjernejakt!

Tenk på hvordan man endrer adferd hos barn. Det skjer ofte ved hjelp av  belønning. Det kan for eksempel være klistremerker eller streker på et skjema, som brukes for å markere antall dager uten smokk eller antall ganger barnet klarer å gå på do. Gang på gang viser det seg at denne metoden er utrolig effektiv.

Og vet du hva? Belønningsskjema funker faktisk veldig bra på voksne også! Og det funker enda bedre når vi gjør det i fellesskap.

Det var temaet for ukens sending, der jeg forteller om hvordan vi bruker stjernejakt for å holde oss til planen, uansett hvilke utfordringer livet måtte by på.

Se sendingen her:

Hvis du har lyst til å være med og jakte på stjerner denne uken, kan du bli med på Facebook-siden vår. Her vil vi hver dag oppdatere hverandre i kommentarfeltet. Jeg er sikker på at denne stjernejakten vil motivere deg, og gi deg en herlig følelse av mestring. Bare prøv – klikk her for å bli med!

Lurer du på hvordan du kan komme i gang? Sjekk ut introkurset. Her vil du lære alt du trenger for å starte. Det eneste du trenger for å begynne er en digital kjøkkenvekt. Da kan ditt neste måltid være begynnelsen på et lettere liv.

Sjekk ut introkurset her: www.spisdegfri.no/introkurs

Har du spørsmål? Husk at du kan sende dine spørsmål til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Ha en fin uke!
Beste hilsen Irina
ps. Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles. Hvis du kjenner noen som kunne hatt nytte av denne bloggposten, eller som du har lyst til å få med deg på stjernejakten denne uken, så del gjerne denne posten med dem.

Hvordan feirer du Valentine’s Day?

Feiringen av Valentines-dagen 14. februar og andre fest- og høytidsdager er temaet denne uken. Selv om mat og godteri gjerne utgjør en viktig del av slike feiringer, er det mulig å ta et annet valg. Det er mulig å feire sammen, uten at mat og drikke trenger å spille hovedrollen.

Det er også temaet for dagens LIVE-sending, som du kan se her:

Valentines Day er bare en av mange anledninger, som gjerne blir markert med mat og drikke. Hvordan feire høytider og spesielle begivenheter når man følger Spis deg fri-metoden? Det snakker Irina Lee om i ukens LIVE-sending onsdag kl. 13. Husk at du kan sende inn dine spørsmål til support@spisdegfri.no eller legge igjen en kommentar nedenfor. Alle får svar!

Posted by Spis deg fri on 14. februar 2018

Når det gjelder Valentines-dagen, står kjærligheten i sentrum. For min egen del vet jeg at min kjærlighet i møte med andre vil få skrinne levekår hvis jeg ikke først tar vare på og gir omsorg til meg selv. Jeg tar best vare på meg selv når jeg holder mine linjer klare og skinnende.

Å følge måltidsplanen, og spise tre fargerike måltider hver dag, er den beste måten jeg kan praktisere omsorg for meg selv. Uansett hvilken dag kalenderen viser. Det gir meg overskudd og glede og kjærlighet, som jeg kan dele med andre og alle som jeg er glad i.

Jeg vil også vite hva som hindrer deg i å få et lettere liv, og vil gjerne ha dine tilbakemeldinger: https://go.bucketpages.com/ds/db71f527

Hvis du kan sette av to minutter, og sende meg svar på disse spørsmålene, hadde det vært til stor hjelp.

Tusen takk for hjelpen – og dyrk kjærligheten til deg selv og andre!
Beste hilsen Irina

 

Ta en titt bak i kulissene!

Denne uken vil jeg gi deg en titt bak i kulissene, og fortelle om hvordan Spis deg fri har vokst fra å være et ukentlig nyhetsbrev og en blogg, til å tilby flere kurs, bøker og oppskrifter. Det er en nemlig én person som spiller hovedrollen i denne utviklingen, og det er… DEG!

Ja, det stemmer. Basert på tilbakemeldingene fra lesere, seere og følgere, har jeg utvidet tilbudet, litt etter litt. Slik har både grunnkurset, introkurset og kokeboken blitt skapt.

Jeg har fortsatt massevis av ideer til hva jeg vil skape fremover, men alt avhenger av hva du trenger. Så nå lurer jeg på: Hva er den største utfordringen for at du skal få et lettere liv? Hvis du kan bruke to minutter og gi meg en tilbakemelding, hadde det vært veldig fint.

Klikk her for å gi din tilbakemelding!

I ukens sending svarer jeg også på spørsmål fra Liv-Gro, som lurer på hva hun skal gjøre. Hun er nemlig så innmari mett! Etter sin første dag med Spis deg fri skriver hun:

«Er ennå så forferdelig mett etter lunsjen at eg er usikker på om eg orker middag. Er dette vanlig? Eller bør jeg kutte litt ned på mengden?»

Jeg gir henne et fyldig svar i denne sendingen.

Har du et spørsmål du ønsker å få svar på? Send en epost til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Beste hilsen Irina
ps. Visste du at du kan abonnere på mitt ukentlige nyhetsbrev, og få de beste tipsene rett i innboksen? Klikk her for å abonnere!