Det siste fra bloggen

Jeg blogger om Spis deg fri hver uke og svarer på spørsmål folk sender meg.
Du treffer meg også LIVE på Facebook hver onsdag kl. 13.00. 

Skal jeg lage podcast?!

Dette er dagen min. 13. mars.  I dag er det nøyaktig 43 år siden jeg skrek meg til livs på Ullevål sykehus. Hurra! Det er verdt en feiring. Om jeg tar dette livet for gitt? Nei. Aldri. Om jeg ønsker å få mest mulig ut av hver eneste dag? Ja, takk!  Om jeg ønsker det samme for deg og ditt liv?! Yes.

Les mer

Hvor lenge er jeg nybegynner?

Å være nybegynner. Det er et tema jeg stadig vender tilbake til. Du lurer kanskje på hvorfor?  Svaret er enkelt. Innimellom føler jeg meg fortsatt som en nybegynner. Selv tre og et halvt år etter at jeg startet med Bright Line Eating og Spis deg fri! Denne uken ga doktor i nevropsykologi og forfatter av boken Spis deg fri, Susan Peirce Thompson, meg

Les mer

Den vanskelige hjemkomsten…

Det er godt å komme hjem etter flere uker på Bali. Det betyr ikke at det nødvendigvis er lett være tilbake i hverdagen… Det er nemlig krevende å krysse ekvator, tilbakelegge syv tidssoner og takle en temperaturforskjell på 29 grader. For å si det sånn: Jeg kjenner fortsatt effektene av den lange reisen. På godt og vondt. Oppholdet på Bali ga meg

Les mer

Hva gjør du når ting ikke går som planlagt?

I dag ble en sånn dag. Når ting ikke gikk helt som planlagt. Da lunsjen endelig kom, måtte jeg nemlig konstatere at mengdene var feil. Retten jeg hadde bestilt hadde for lite protein og alt for mye ris.  Jeg kunne ha bestilt noe annet. Det ville i så fall betydd at jeg måttet ha ventet med å spise – etter

Les mer
Scroll to Top