Smak på den ferske KOKEBOKEN!

Ferskere bok enn dette får du ikke:

Image

Den offisielle KOKEBOKEN er så rykende fersk at den ikke er sendt til trykkeriet ennå! 

KLIKK HER for å ta en sniktitt – helt GRATIS!

Historien om kokeboken kan oppsummeres med tre korte ord: Mot alle odds.

* Forfatteren Susan Peirce Thompson ville nemlig ikke lage kokebok… 
* … mens jeg hadde ikke råd til å gi den ut.

Heldigvis har både Susan og jeg funnet den beste måte å løse umulige oppgaver på.

Vi er over gjennomsnittet gode til å be om hjelp.

Slik ble det altså kokebok – takket være et frivillig innsats og solide bidrag fra Bright Lifers og Spis deg fri-støttespillere over hele kloden.

Siden jeg tipper at du gjerne vil lese litt og teste noen av oppskriftene så fort som mulig, gir jeg deg tilgang med en gang.

KLIKK HER for å ta en sniktitt!

Hele historien om KOKEBOKEN ble også temaet for ukens LIVE-sending:

Image

Den store nyheten er altså at det blir LANSERINGSFEST i Oslo lørdag 11. januar 2020.

I første omgang inviterer vi alle som har forhåndsbestilt boken.

For å kommet helt i mål, må vi selge 1253 bøker. Foreløpig har vi solgt 391 eksemplar. 

Hvis du allerede HAR bestilt boken: Tusen, tusen takk for din støtte! Den betyr mer enn du aner.

Hvis du VET at du vil ha, men ikke har rukket å bestille den ennå, så gjør det. Nå.

Gå til www.spisdegfri.no/kokeboken eller ta frem mobilen og skann denne QR-koden: 

Image

Apropos QR-koder: Denne rare teknologien tar nå verden med storm. Sier de som kan det. Mange, mange år etter at QR-kodene først ble oppfunnet.

I gamle dager måtte man nemlig laste ned en spesiell app for å scanne slike koder.

Nå holder det å flippe opp en hvilken som helst smarttelefon, rette kameraet mot koden, og – VIPPS! – så blir du spurt om du vil gå videre til en spesiell nettside.

Da jeg skjønte hvor ufattelig enkel denne teknologien nå er blitt, fikk jeg en ellevill idé:

Hva hvis vi kunne koble innholdet i Den offisielle KOKEBOKEN med videoer av ekte mennesker, som lager disse oppskriftene?

Så tenkt, så gjort.

De siste ukene har derfor ivrige prøvelesere og testbrukere tryllet frem fargerike retter, mens de har filmet seg selv.

De hjemmelagde videoene blir lagt ut etter hvert, slik at alle som leser kokeboken og scanner QR-kodene i boken blir sendt rett videre til videoene.

Genialt, eller hva?

Som du kanskje skjønner: Det er ikke hver dag jeg sender en så fantastisk bok til trykkeriet.

Dette er en stor begivenhet. Det skal feires.

11. januar 2020. Hold av datoten.

Hurra for bok!
Beste hilsen Irina

ps. Jeg blir veldig glad hvis du vil være med på fest i Oslo lørdag 11. januar. Jeg tjuvstarter festen og sender deg dette utdraget, som du kan kose deg med umiddelbart…

📙Gode nyheter er skapt for å deles, så send gjerne videre! 📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top