Vil du være med til Bali?

I februar 2019 reiste jeg til Bali.

Etter å ha drømt om dette tropiske paradiset i mange år, fikk jeg endelig oppleve det «på ekte». Naturen, kulturen, menneskene…

Møtet med Bali endret meg. Umiddelbart.  

Jeg visste at jeg måtte tilbake. Neste gang ville jeg ikke reise alene.

Min drøm var å få følge av likesinnede: Våkne kvinner som er nysgjerrige, som vil utforske mulighetene som finnes – både i den indre og den ytre verden.

Det er snart ni måneder siden drømmen ble unnfanget.

Nå er drømmen blitt en realitet!

I februar reiser jeg tilbake til Bali – og du er Hjerte-Lee velkommen til å være med!

KLIKK HER for å lese mer om reisen!

Dette eventyret – som jeg har valgt å kalle «Reisen til hjertet» — ble også temaet for ukens FB-sending. Se opptaket her:

Image

Antall plasser er begrenset.
KLIKK HER for å lese mer og melde deg på!

For å få til dette har jeg valgt å samarbeide med Jomfrureiser.

«Sjefsjomfru» og gründer Charlotte Ehde-Eliassen har arrangert temareiser for kvinner siden 1992. I år organiserer hun over 120 reiser, og selskapet hennes er blitt en anerkjent aktør i reisemarkedet.

Siden dette er første gang jeg inviterer deg til å bli med på en ekspedisjon som dette, er jeg opptatt av å ivareta sikkerheten for alle, meg selv inkludert.

Nå som Jomfrureiser er med på laget, kan jeg slippe å bekymre meg for flybilletter, hotellbestillinger og alt det praktiske – det tar nemlig Charlotte og hennes team seg av.

Dermed kan jeg senke skuldrene og konsentrere meg om det jeg liker best å gjøre:

Å skape uforglemmelige opplevelser…

Jeg vet ikke om jeg kommer til å skape flere reiser i fremtiden, når jeg eventuelt skulle få tid til det eller hvor jeg vil reise neste gang. Jeg vet bare at #BALI2020 kommer til å bli et eventyr.

Hvis du drømmer om å være med, kan du oppfylle ønsket ditt nå.

KLIKK HER for å melde deg på! 

Husk: Reisen til hjertet kan vare livet ut…
Beste hilsen Irina

ps. Lurer du på om det er mulig å reise alene? Eller tenker du at du ikke kan være med, fordi du ikke har noen å reise sammen med? Vit i så fall at du er spesielt varmt velkommen.

I 2013 dro jeg på ryggsekktur – alene. Uten følge av verken barn, venner eller kjæreste. Det var første gang jeg gjorde noe sånt, og det føltes både skummelt og uvant… I hvert fall før avreise. «Hvordan kommer dette til å bli?», tenkte jeg. Det ble ikke bedre da noen sa at det både var uansvarlig og farlig.

Alle tok feil. Heldigvis. Å tørre å legge ut på eventyr hele alene ble faktisk et vendepunkt for meg. Jeg opplevde mestring, glede og gjestfrihet på en måte jeg ikke visste var mulig. Aldri før hadde en reise føltes så befriende!

Siden 2013 har jeg derfor sørget for å legge inn en «singel-tur» i kalenderen hvert eneste år. Det gir meg mulighet til å bli enda bedre kjent med den viktigste personen i mitt liv – meg selv. 

Hvis du vil vite mer, kan du lese mer her her – eller klikke deg på inn på denne linken: www.spisdegfri.no/bali

📙Gode nyheter er skapt for å deles, så send gjerne videre! 📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top