Har du fått med deg siste episode av podcasten?
Der kan du høre historien til Jeanette Størkersen fra Tromsø, slik hun selv har skrevet den i boken Spis deg fri. Hun forteller blant annet om den tøffe starten, 1. januar i fjor.
Les bare her:
«Over natten skulle jeg slutte med sukker, mel og kunstig søtning. Sistnevnte var ikke lett, ettersom jeg daglig drakk 3-5 liter Pepsi Max.»
Hør episoden i iTunes her eller søk opp podcasten «Spis deg fri» i Spotify.
Likevel – Jeanette sto i det og holdt ut. Det har åpenbart gitt resultater.
Her er før- og etterbildene Jeanette delte med meg for noen uker siden:

Jeanettes historie dannet også bakteppe for ukens LIVE-sending. For både Jeanette og jeg har opplevd at «gamle» eller «nye» avhengigheter dukket opp etter at vi valgte å kutte ut sukker og mel.
Hør hva jeg tenker om såkalt #KRYSSAVHENGIGHET i ukens LIVE-sending:

Nå lurer jeg på:
Har du opplevd at «gamle lyster» vekkes til live som følge av sunnere valg rundt mat og måltider?
I så fall vil jeg gjerne høre fra deg. Delta i samtalen ved å bli med i den ÅPNE Facebook-gruppen Spis deg fri. Her er vi nå over 800 medlemmer, hvor vi hver uke diskuterer ukens podcastepisode og deler egne erfaringer.
Bli med her: facebook.com/groups/spisdegfri/
Sist jeg møtte Jeanette takket hun ja til å fortelle om sine resultater på video. Se opptaket her:

Uansett om du er i godt i gang, vurderer å starte i morgen, eller ønsker å spise deg fri i 2020, så vit dette:
Dette får vi til. Sammen!
Jeg heier på deg.
Beste hilsen Irina
ps. Jeg har ikke gitt opp håpet om å reise tilbake til Bali… Neste gang vil jeg ikke dra alene. Kanskje du vil være med? Meld din interesse her, så skal jeg holde deg oppdatert: www.spisdegfri.no/bali
📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre! 📙