Hvor skal jeg starte?

Det er 98 dager igjen av året. 

Det er…
… nok tid til å klatre opp på et fjell.
… nok tid til å lære et nytt fag.
… nok tid til å få et lettere liv, hvis det står på din ønskeliste.

Fjellklatring og pedagogikk er ikke mine sterkeste sider.

Derimot er jeg ganske god på å hjelpe andre til å «spise seg fri».

I det siste har jeg skjønt at det mange sliter med, er å komme i gang!

Derfor har jeg i dag lansert STARTPAKKEN.

Startpakken gir deg tilgang på introkurset (veil. pris 990,-) PLUSS at jeg sender deg bestselgeren Spis deg fri (veil. pris 349,-) – UTEN ekstra kostnad.

KLIKK HER for å bestille STARTPAKKEN!

Hva du kan gjøre for å øke sjansene for å nå dine mål ble også temaet for ukens LIVE-sending. Her forteller jeg også om MITT hårete mål for de neste 100 dagene:

Image

KLIKK HER for å se LIVE-sendingen!

Mitt store mål er altså at Den offisielle KOKEBOKEN skal være tilgjengelig i alle landets bokhandlere torsdag 2. januar 2020.

Jeg trenger cirka en halv million kroner for å lykkes. Derfor lanserte jeg i forrige uke en crowdfunding – eller kronerulling, som det heter på godt norsk.

I praksis betyr det at jeg må forhåndsselge 1253 bøker à 399,- for å få det til. Siden forrige onsdag har jeg solgt… 152. 

🙄

La meg først si dette:
Tusen, tusen takk til hver og en av dere som allerede har kjøpt boken! Takk for alle heiarop og alle støtteerklæringen. Jeg trenger det!

Likevel er det ikke til å legge skjul på at jeg har et stykke igjen for komme i havn. Ideelt sett burde nemlig finansieringen være på plass innen 1. oktober 2019, for å være på den sikre siden.

Det betyr: Tiden begynner å renne ut. 

⏰

Hvis DU vil bidra til at denne livsviktige kokeboken finnes i alle landets bokhandlere torsdag 2. januar 2020, kan du gjøre følgende:

1. Hent frem mobilen og gå inn på VIPPS.
2. Velg «Kjøp og betal» og søk opp Spis deg fri AS eller tast inn #547447
3. Velg ett eller flere av følgende produkter:

* Du investerer 399,- og mottar boken i januar 2020.
* Du investerer 500,- og mottar boken i januar 2020, inkludert en personlig hilsen fra meg.
* Du investerer 1000,-. I tillegg til bok og hilsen, får du navnet ditt oppført i Takk til-registeret bakerst i boken! (Gøy, ikke sant?!)

Hvis du er gründer eller småbedriftseier med et lite team, eller har et romsligere budsjett for å kjøpe gaver til deg selv og andre, kan følgende alternativer kanskje også være relevante for deg:

* Du investerer 5000 kroner og mottar 5 bøker i januar 2020. I tillegg blir du invitert til en lunsj i Oslo på nyåret.
* Du investerer 10.000 kroner og mottar 10 bøker i januar 2020. I tillegg inviterer jeg deg til en spesiell workshop i januar (lørdag + søndag) hvor fokuset blir å finne den viktige balansen mellom ro og hvilke, ambisjoner og behov, life vs. business, pust og innpust. Denne workshopen lager jeg for deg som vil gjøre STORE endringer i eget liv i 2020, og som trenger et solid fundament å starte året med.

Skulle du ønske å kjøpe ENDA flere bøker, eller bidra som samarbeidspartner ved å tilby rabatterte priser på trykk, foto eller design, så send meg gjerne et svar på denne mailen…

«Jeg har ikke Vipps!»
20 prosent av Norges befolkning har visstnok ikke Vipps. Et par stykker har derfor spurt om det er mulig å betale med kort. Jeg tenkte i utgangspunktet at det var fort gjort å fikse det. Men det var det ikke…

Hvis du ikke har Vipps, kan du gjøre følgende:

1. Gå i minibanken. 
2. Ta ut 399, 500 eller 1000 kroner i kontanter. 
3. Gi pengene til en nabo, venn eller kollega, som har Vipps, og be vedkommende bestille boken til deg.

Andre har lurt på hva som skjer hvis jeg IKKE klarer å fundraise nok penger på veldig kort tid. 

Svaret er enkelt: Kokeboken kommer – uansett – i løpet av 2020.

Så alle som støtter denne kronerullingen vil få tilsendt kokeboken så snart den er ferdig. Det kan bare hende at det tar litt tid før boken kommer.

Jeg VET nemlig at jeg når alle de målene som er viktige for meg. Selv om det av og til tar litt lenger tid enn jeg skulle ønske…

Takk for hjelpen!
Beste hilsen Irina

ps. Hvis du har ventet på en mulighet til å komme i gang, så ikke utsett startskuddet til 1. januar 2020. Start heller i dag. KLIKK HER for å bestille startpakken.

ps2. Jeg skal snart slutte å mase, men jeg MÅ bare få lov til å fremsnakke podcasten Spis deg fri: www.spisdegfri.no/podcastDenne uken er 5. kapittel av lydboken Spis deg fri ute, som handler om SABOTØREN.

Hvis du allerede har lyttet til podcasten, og lyst til å høre hva andre synes, eller dele dine egne tanker om dette temaet, kan du bli med i den åpne FB-gruppen Spis deg fri: www.facebook.com/groups/spisdegfri/

… og alle som skriver en omtale av podcasten Spis deg fri i iTunes innen utgangen av september, er dessuten med i trekningen av en knallkul digitalvekt fra OXO.

Skriv en omtale og bli med i konkurransen her: www.spisdegfri.no/vinn
OBS! Husk å skrive under fullt navn, så vi kan identifisere deg. Vinneren kunngjøres på neste LIVE-sending, kl. 13. onsdag 2. oktober 2019.

Her er noen av omtalene som er blitt lagt inn den siste uken:

Image

Skriv en omtale og bli med konkurransen her: www.spisdegfri.no/vinn
OBS! Husk å skrive under fullt navn, så vi kan identifisere deg. Vinneren kunngjøres på neste LIVE-sending, kl. 13. onsdag 2. oktober 2019.

Husk også dette:
Jeg heier på deg! Alltid.

📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre! 📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top