Ok. Jeg gir meg. Det blir et «fysisk kurs» i Oslo…

I forrige uke fortalte jeg om «Anne», som lurte på om jeg kunne bli hennes «personlige trener».

Den siste uken har flere tatt kontakt med meg. Mange kjenner seg igjen i Annes historie. Hvis du er blant disse, vil jeg først si:

Jeg har lest det du har skrevet. Jeg hører hva du sier. Jeg TROR deg.

Enda viktigere: Jeg tror at alle som sier at «de trenger noe annet» – enten det er snakk om PT, personlig veiledning eller fysiske møteplasser – har RETT. Å møtes «på ekte», vil nemlig aldri kunne gjenskapes på noen annen måte – selv om vi snakker sammen på telefonen, chatter i Messenger eller «ser hverandre» på nett.

Derfor har jeg bestemt meg for oppfylle ønsket til «Anne» og andre som spurt om det samme:

Jeg setter av tid og lager en fysisk møteplass. I Oslo. Denne høsten. 

Det skjer veldig snart. Om en måned. Det vil si 11.-13. oktober, for å være helt nøyaktig. 

Hvis du vil være med, så les mer og meld din interesse her: www.spisdegfri.no/frihelg 

Hvorfor jeg ikke har skapt slike fysiske møteplasser tidligere – og bakgrunnen for at jeg nå har valgt å gjøre et unntak – ble også temaet for ukens LIVE-sending:

Image

KLIKK HER for å sendingen!

Som jeg understreker i dagens sending:

Denne FRIHELGEN vil kreve betydelig innsats fra din side.

LES MER og meld din interesse her!

Dette blir altså ikke noe «One Woman Show», hvor du kan lene deg tilbake og vente på at jeg «fikser» problemet ditt. Det kommer nemlig ikke til å skje.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen:

Det finnes ingen quick fix. Du må gjøre jobben selv. 

Jobben blir ikke gjort, selv om du så inderlig ønsker å oppnå sluttresultatet. Du må VELGE å prioritere det, og gjøre en innsats. Hver eneste dag.

Heldigvis trenger du ikke å gjøre det alene. Du skal få hjelp, støtte og veiledning.

Etter 43 år som menneske, inkludert 13 år med yoga, et tiår med terapi og coaching, syv år i ulike 12-trinnsfellesskap, pluss fire år med Bright Line Eating og Spis deg fri, har jeg lært mye.

Om meg selv og og om andre. Om avhengighet. Vaner. Selvsnakk. Tanker. Egenomsorg. Ritualer. 

Gjennom disse årene har jeg også sett hva som kjennetegner de som lykkes – enten målet er å bli «shoppingfri», «alkoholfri» eller noe helt annet. Mye av denne kunnskapen deler også jeg hver eneste uke – i bloggen, nyhetsbrevet, LIVE-sendingene og i sosiale medier. Fellesskap er et stikkord, det har jeg snakket om mange ganger.

Likevel – for å kunne lære deg noen av de mest effektive teknikkene jeg selv bruker, krever det faktisk at vi er i samme rom. Samtidig.

Så hvis du er klar for å bli med på et slags retreat – som betyr å trekke seg tilbake – håper jeg vi sees i Oslo om noen uker.

LES MER og meld din interesse her!

Mitt mål for denne helgen er å vise DEG hva som kan være mulig på DIN reise.

Husk også dette: Den veien du har tilbakelagt for å komme deg HIT hvor du er i dag, sier INGENTING om hvordan veien din ser ut videre…

Jeg TROR nemlig på deg. Jeg har troen på at du kan bli FRI.

Vil du tro på deg selv, du og? 
Beste hilsen Irina
ps. Antall plasser til FRIHELG er begrenset. Påmeldingen stenger så snart vi er fulltegnet. Hvis du tenker at dette kan være noe for deg, bør du høre på opptaket av dagens LIVE-sending. Hvis du fortsatt er interessert, kan du melde din interesse her: www.spisdegfri.no/frihelg

ps2. Nei, jeg har ikke planlagt flere møteplasser av denne typen. FRIEHLG er som sagt et unntak. Tenk på det som en test. En BETA. En prototyp, som utvikles i tett samarbeid med de som er tilstede. Hvis du kunne «tenke deg» å være med, krever det du omsetter tanke til handling. Nå.

LES MER og meld din interesse her!

📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre! 📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top