«Jeg trenger en PT!»

«Krise»

Det var tittelen på e-posten jeg mottok for noen dager siden. Avsenderen kjente jeg godt. La oss kalle henne «Anne». Hun var med på grunnkurset mitt i fjor. Det gikk veldig fint. Til det ikke gikk så bra lenger. Hun havnet i grøften.

Dermed meldte hun seg på et nytt grunnkurs tidligere i år. Som ga gode resultater. Etter runde nummer to skjønte «Anne» at hun trengte mer støtte, og ble derfor med i medlemsgruppen FRIERE. Fylt av takknemlighet, glede og fremtidshåp.

Nå var det likevel full krise. I løpet av sommeren hadde de fire linjene hadde kollapset. Igjen. 

«Hvordan kunne det skje?» spurte hun seg selv.

Ikke bare hadde hun tilgangen på all kunnskapen hun trengte for å lykkes. I tillegg var verdens beste støttespillere bare et museklikk unna. 

Til tross for alle verktøyene «Anne» hadde tilgjengelig, klarte hun ikke å komme tilbake igjen. Det skremte henne.

Som hun skrev i slutten av mailen: «Synes nesten at misbruket har blitt verre enn noensinne…»

I går kveld ringte jeg henne.

«Jeg trenger en PT!» sa Anne.

Det ble starten på en timeslang samtale, som har gitt meg mye å tenke på. Som hun sa:

«Jeg har mistet det meste. Til og med villigheten til å følge dette opplegget. Det eneste jeg har igjen nå, er håpet. For jeg VET at dette er den metoden, som kommer til å funke for meg.» 

«Anne»s erfaringer ble temaet for ukens LIVE-sending:

Image

KLIKK HER for å se sendingen!

Nå lurer jeg på:
* Hva savner du i din verktøykasse?
* Hvor vanskelig er det for deg å få utbytte av de ressursene som allerede finnes – bokbloggpodcast, åpen FB-gruppe og kurs?
Hva trenger du for å lykkes?

Send meg dine innspill ved å svare på denne e-posten eller skriv til irina@irinalee.no.

Hvis jeg skal lykkes med min visjon om å endre Helse-Norge, må jeg kanskje være villig til å tilby «skreddersøm» til enkelte.

Jeg vet ikke svaret. Derfor vil jeg veldig gjerne høre fra deg! Skriv til meg på irina@irinalee.no.

🎧 KONKURRANSE  🎧

For et par uker siden lanserte jeg podcasten Spis deg fri, hvor du denne høsten kan høre lydboken Spis deg fri – GRATIS! Denne ukens episode handler det om «den umettelige sulten», og hvordan leptin og insulin påvirker hjernen vår. Veldig spennende!

KLIKK HER for å lytte til kapittel 2.

I dag lanserte jeg dessuten en liten konkurranse:
Hvis du skriver en omtale av podcasten Spis deg fri på iTunes innen utgangen av september, er du med i trekningen av en OXO digital kjøkkenvekt fra USA. 

Delta i konkurransen ved å skrive en omtale her: www.spisdegfri.no/vinn
OBS! Husk å skrive under fullt navn, hvis ikke kan vi ikke identifisere deg når vi trekker en vinner.

Vi har også åpnet en Facebook-gruppe for podcastlytterne våre, hvor du kan diskutere ukens episode: www.facebook.com/groups/spisdegfri/

Som sagt: Jeg vil gjerne høre fra deg! Send meg dine innspill ved å sende en e-post til  irina@irinalee.no.

Ha en herlig uke! 
Beste hilsen Irina

ps. Hvis du trenger litt ekstra inspirasjon for å komme i gang med Bright Line Eating eller vil ha umiddelbar drahjelp for å komme tilbake til linjene, kan jeg anbefale Bright Line Eatings 14 Day Challenge. Dette lille nettkurset varer i to uker og koster $29. Da mottar du daglige videoer på e-post fra Susan Peirce Thompson, på engelsk. Bli med her: www.spisdegfri.no/14dager

📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!  📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top