Ja. Søndag var en dårlig dag.

«Hun ser jo ikke spesielt lykkelig eller fri ut…»

Den kommentaren dukket opp etter søndagens webinar. Den handler om meg. Om utseendet mitt.

Jeg skjønner det godt. For det er helt sant! 

På søndag var jeg verken lykkelig eller fri. Den følelsen dukker opp av og til. Hvis det skjer på en onsdag, en fredag eller en «vanlig» søndag, gjør det ikke så mye. Da tar jeg meg bare en ekstra time i sengen, går en tur i skogen eller legger meg i badekaret.

Sist søndag, derimot, hadde jeg ikke den muligheten. Akkurat den dagen hadde jeg nemlig invitert mer enn 1000 personer til et foredrag om Spis deg fri. Å legge seg ned og bli liggende var derfor ikke et alternativ.

Det ble temaet for ukens LIVE-sending på Facebook:

Image

KLIKK HER for å se sendingen!

Av og til får jeg følelsen av at kommentarfeltet koker. I dag var en sånn dag. Se bare her…

Image

Mitt mål med disse ukentlige LIVE-sendingene er å få deg til å tro – på DEG SELV!

Du kan klare dette.
Du kan få det til.
Du har det som skal til.

Hvis du trenger veiledning og støtte, finnes det også et stort fellesskap, som står klare til å ønske deg velkommen. 

Denne uken har du mulighet til å melde deg på grunnkurset.

Les mer og meld deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs

Påmeldingen er åpen frem til fredag 30. august kl. 23.59.

Sees vi?
Beste hilsen Irina

ps. På søndagens webinar klarte jeg ikke å svare på alle spørsmålene som ble sendt inn. Jeg vil derfor invitere deg til en EKSTRA LIVE-sending på Facebook i morgen kveld, torsdag 29. august 2019 kl. 20. Mitt mål er å svare på alle spørsmål som er kommet inn. Hvis DU er blant dem som ikke har fått svar denne uken, håper jeg du gir meg en ny sjanse i morgen… Bli med her: www.facebook.com/spisdegfri

ps2. Ja. Jeg praktiserer altså «klare grenser» når det gjelder påmeldingsfrister. Hvis du vil være med på grunnkurset, som starter for fullt mandag 2. september 2019, må du melde deg på innen utgangen av fredag. Les mer og meld deg på her:www.spisdegfri.no/grunnkurs

📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!  📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top