En smak av sommer…

Tenk. Om ni dager er det over.

Nok et skoleår. Svisj. Forbi.

Det er sånne merkedager – siste skoledag – som minner meg om hvor FORT tiden går. Det var jo ikke lenge siden jentene mine sto der med ryggsekken, klar for første skoledag?!

I det ferien kommer galopperende mot meg, stopper jeg opp et øyeblikk og reflekterer over hva jeg tar med meg fra dette skoleåret. Alt jeg har lært. Alt jeg er takknemlig for.

Jeg tenker på alle de kloke menneskene jeg har møtt det siste året. Veiledere, boklesere og kursdeltakere, som har inspirert og motivert meg til å lære mer. Om meg selv og andre.

Tradisjonen tro, har jeg også brukt de siste ukene på å planlegge hva jeg skal GI til alle disse menneskene.

For jeg vil så gjerne gi noe tilbake til de som betyr noe for meg.

Lærerne til barna mine, for eksempel. I år blir det blir blomst, eller bok eller bilde. 

Pluss alle de som meldte seg på grunnkurs tidligere i vår. De fortjener absolutt å få noe tilbake! Derfor har jeg invitert hele gjengen på sommerfest neste helg. 

Og så er det alle de menneskene som har skrevet til meg gjennom året. Sendt meldinger, e-post, skrevet anmeldelser og lagt igjen kommentarer på de ukentlige LIVE-sendingene på Facebook. Kanskje er du blant disse.

Jeg har så lyst til å gi noe tilbake til DEG!

Så derfor har jeg bestemt jeg meg for følgende:
Denne uken vil jeg gi deg en spesiell sommergave. En mulighet som jeg håper du kan få glede av i lang tid fremover. Kanskje resten av livet…

Mitt ønske er å gi deg kunnskapen og verktøyene du trenger, for å få smaken på et lettere liv.

Kanskje du snart skal ut og reise. Enten på hytta, eller på langtur ut i verden. Derfor har jeg laget et heldigitalt tilbud, som du kan ta med deg hvor enn du er i verden: 

Frem til søndag kl. 23.59 får du tilgang på HELE den digitale kokeboken, med fargerike og enkle oppskrifter til frokost, lunsj og middag PLUSS en digital e-bokversjon av boken Spis deg fri, som du kan laste ned på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon for kun 495 kroner!

KLIKK HER for å få tilbudet!

Ukens sommertilbud passer forresten veldig godt med temaet for ukens LIVE-sending, som handler om hva vi kan gjøre for å forberede oss på ferie og sommertid. Se sendingen her:

Image

Jeg sier ofte at Spis deg fri egentlig ikke handler om maten vi spiser. Hva mener jeg med det?

For å lykkes, må vi begynne med maten vi spiser. For å lykkes på sikt, er det samtidig viktig å implementere de kognitive teknikkene og verktøyene, som denne metoden bygger på.

Alt dette er grundig forklart i boken Spis deg fri – som altså inngår i årets sommertilbud. 

Kunnskapen i denne boken er basert på moderne hjerneforskning, og gir deg oppskriften på hvordan du kan spise deg fri. Ikke bare fra overvekt, men også cravings, ustoppelig sult og andre kostholdsrelaterte problemer. Her vil du lære hvordan du kan oppnå varig vektnedgang, samtidig som du får mer energi og stabilt humør.

Ved å lese Spis deg fri vil du forstå HVORFOR jeg anbefaler deg å følge disse fire enkle reglene for mat og måltider:
1. Kutt ut sukker
2. Kutt ut mel
3. Spis tre måltider om dagen
4. Spis én bestemt mengde til hvert måltid

Selv om disse reglene er enkle å forstå, er det ikke nødvendigvis enkle å følge. Det er også en av grunnen til at jeg vil anbefale deg å lese boken, og benytte deg av teknikkene du lærer der.

I boken får du også den vitenskapelige forklaringen på hvordan enkelte matvarer, og da snakker vi om sukker og mel –  får hjernen din til å bli hekta – nesten som om maten kidnapper din frie vilje! Noen av oss har nemlig en hjerne som er SÅ mottakelig for sukker og mel, at vi nærmest er sjanseløse til å motstå dem, selv om vi aktiverer all viljestyrke i verden. 

* Den digitale kokeboken koster vanligvis 399 kroner, mens e-boken koster 249. Hvis du takker ja til dette tilbudet nå, får du begge disse digitale bøkene for kun 495 kroner. Det betyr at du sparer 153 kroner, i forhold til veiledende pris.

KLIKK HER for å få tilbudet!

BONUS!
Ikke nok med det: Som en del av årets sommertilbud legger jeg ved en helt spesiell bonus, som jeg kun har delt med deltakerne på mitt interaktive grunnkurs. Dette nettkurset koster 3990 kroner og går over 8 uker. Som en del av kursplanen, får disse deltakerne tilgang på en skreddersydd matplan for en hel uke.

Matplanen inkluderer alt du trenger, det vil si måltidsplan og komplett handleliste PLUSS et forslag til en timeplan, slik at du får handlet inn, preppet og laget all maten du trenger for en hel uke i løpet av to økter på kjøkkenet.

Faktisk vet jeg om flere som KUN har fulgt denne matplanen, uke etter uke, og fått fantastiske resultater.

Du trenger med andre ord ikke å TENKE eller å ta noen EGNE avgjørelser rundt mat og måltider. Alt du trenger å gjøre er å følge planen – en dag og en uke om gangen.

Som sagt: Denne matplanen er ikke til salgs noen steder. De eneste som har fått tilgang, er de som har deltatt på mitt 8 uker lange grunnkurs, som jeg arrangerer noen få ganger hvert år.

KLIKK HER for å få tilbudet!

Så – hvis du er klar for å ta neste skritt mot et lettere liv, og ønsker å fylle hverdagen og livet ditt med sunne, smakfulle og fargerike måltider, håper jeg du vil benytte deg av dette tilbudet. Du kan nemlig spise deg fri – og jeg er klar for å gi deg kunnskapen du trenger for å lykkes!

Slik gjør du det:
* Bestill årets sommertilbud her: www.spisdegfri.no/sommertilbud
* Fyll inn navn, e-post og betalingsdetaljer
* OBS! Tilbudet er kun gyldig denne uken, til og med søndag 16. juni kl. 23.59

Du vil få tilgang på den digitale kokeboken og matplanen umiddelbart. E-bokenSpis deg fri vil du få tilgang på innen 2 virkedager.

Del gjerne dette tilbudet med andre som kan være interessert ved å videresende denne e-posten til dem. Husk at dette tilbudet kun er gyldig noen dager, så gjør det i så fall med en gang.

Nyt sommeren!
Beste hilsen Irina
ps. Er du med på grunnkurset, men ikke meldt deg på sommerfesten ennå? Det er ikke for sent! Håper vi sees neste helg…

📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre! 📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top