En pasient om gangen…

Min visjon er å endre Helse-Norge. 

Tanken oppsto høsten 2015, da jeg kjente hvordan effekten av fire klare regler rundt mat og drikke påvirket kroppen, tankene og følelsene mine.

Da slo det meg:

«Jeg har et ansvar for å dele denne kunnskapen med alle som trenger det!»

Siden har jeg på ulike måter forsøkt å formidle dette til andre – i sosiale medier, på nett, i bokform og gjennom foredrag. Pluss her, i dette ukentlige nyhetsbrevet. Med håp om å nå ut til én leser, én pasient, og én fastlege om gangen.

Det har gitt resultater. I løpet av det siste året har vi etablert kontakt med fastleger og professorer over hele landet. Bare i løpet av de siste månedene har vi presentert Bright Line Eating og Spis deg fri-metoden for pasienter og ansatte ved LHL-sykehuset og Oslo Universitetssykehus.

Nå runder vi snart nok en milepæl:
I anledning 2-årsjubileet for utgivelsen av boken Spis deg fri har vi i samarbeid med forlaget Skriptor invitert forfatter Susan Peirce Thompson (Ph. D.) til et fagseminar på Litteraturhuset i Oslo tirsdag 20. august kl. 17-20.

KLIKK HER for å melde deg på!

Tid: Tirsdag 20. august kl. 17-20
Sted: Litteraturhuset i Oslo
Pris: 400,-

Målgruppen for dette seminaret er helsepersonell og fagfolk, som jobber med overvekt og fedme, livsstilsendringer, samt fysiske og psykiske plager knyttet til kostholdsrelaterte utfordringer.

Dette inkluderer fastleger, sykepleiere, forskere, ernæringsfysiologer, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktorer, personlige trenere, coacher med mer.

KLIKK HER for å melde deg på!

Denne kvelden vil Dr. Thompson presentere «The Science of Sustainable Weight Loss». Foredraget viser fagkunnskapen som ligger til grunn for metoden Bright Line Eating, som har hjulpet tusener av mennesker til å få et lettere liv.  

Dette blir altså en unik sjanse til å møte en av verdens fremste eksperter på de psykologiske effektene som kan forårsake overvekt og fedme.

OBS! Antall plasser er begrenset. Jeg vil derfor anbefale deg å sikre din plass snarest.

KLIKK HER for å melde deg på!

Mitt motto er at gode nyheter skapt for å deles. Dersom du kjenner andre som kan ha interesse av fagseminaret, så videresend gjerne denne e-posten til dem.

Har du spørsmål? Ta kontakt på irina@irinalee.no eller svar på denne e-posten.

Håper vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Fagseminaret med Susan ble også temaet for ukens LIVE-sending, som du kan se her:

Image

📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!  📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top