Rammet av #FOMO? 🙄

#FOMO. Fear Of Missing Out. 

Jada. Den følelsen kjenner jeg. Redselen for å gå glipp av det «alle» andre holder på med.

Kjenner du et snev av #FOMO denne uken? I så fall vil jeg at du skal vite at dettenyhetsbrevet er skrevet til deg. 

For noen få dager siden stengte jeg nemlig påmeldingen til grunnkurset. Flere har tatt kontakt med oss etter at påmeldingsfristen gikk ut ved midnatt på fredag, med et ønske om bli med i denne kursrunden. Alle som har spurt har fått en variant av dette svaret:

«Beklager. Fristen er utløpt. Kurset er stengt for påmelding.» 

Uten at jeg er blitt tankeleser, er det nesten så jeg kjenne på #FOMO-en som dette svaret utløser. Det var selvsagt ikke det svaret de ønsket å høre. Likevel vil jeg påstå at det er det ENESTE riktige svaret jeg kan gi.

Hvorfor det?

Jo, et bærende prinsipp i Spis deg fri-metoden er nemlig klare grenser. Jeg sier ikke at det er lett. Jeg sier heller ikke at det alltid er lystbetont, eller enkelt å følge.

Derfor må jeg øve meg på å sette klare grenser.  

Ikke én gang, men hver eneste dag. Ofte flere ganger om dagen.

Villighet til å følge dette prinsippet – å sette klare grenser i eget liv – er faktisk det eneste kriteriet for å følge Spis deg fri-metoden.

Hvordan kan jeg stille det kravet til deg og alle andre, hvis jeg ikke er villig til å følge det samme prinsippet selv? 

At jeg respekterer min egen (!) påmeldingsfrist er dermed første øvelse, som jeg som kursholder må bestå. 

At det gjør etternølere skuffet, overrasket, irritert eller provosert, kan jeg skjønne. En av dem skrev til meg at hun opplevde den rigide fristen som «mangel på smidighet». Det tenker jeg er en god beskrivelse av det jeg lærer bort. 

Her driver vi nemlig ikke med unntak, smidighet og moderasjon. Vi praktisererklare grenser

Selv om det ikke alltid er populært.

Hvis du ikke rakk å melde deg på eller angrer på at du ikke ble med på denne kurskunden, vil jeg minne om ventelisten. Ved å sette deg på ventelisten, sender jeg deg en invitasjon så snart vi åpner påmeldingen til neste grunnkurset: www.spisdegfri.no/venteliste

Neste kursrunde begynner til høsten, og det blir siste gang jeg arrangerer kurs i 2019.

Til slutt:

Dersom du er skikkelig motivert til å begynne NÅ, med en gang, vil jeg at du skal ta noen dype pust. Ta det rolig. Jeg har flere forslag til deg:

1. Les boken. Start i dag. Ved å lese boken vil du raskt se finne ut om denne metoden kan være noe for deg. Vit også at det er MANGE som har fått elleville resultater, KUN ved å lese boken. Start med å laste ned et GRATIS utdrag av boken, som du finner her: www.spisdegfri.no/minibok 

2. Meld deg på introkurset. Her vil du lære alt du trenger for å komme i gang.

Les mer om introkurset og meld deg på her: www.spisdegfri.no/introkurs

3. Bli med på en Boot Camp med Susan Peirce Thompson. Dette er det amerikanske nettkurset, som jeg selv tok da jeg begynte med Bright Line Eating i oktober 2015. Dersom du er stødig i engelsk, og kan lese, skrive og forstå engelsk uten større problemer, vil jeg på det varmeste anbefale deg å melde deg på dette kurset.

Neste kursrunde starter snart, og du finner mer info her:www.spisdegfri.no/bootcamp

OBS! Jeg vil anbefale at du leser boken først, uansett om du vurderer å melde deg på introkurset eller Boot Campen.

For å gi deg et «synlig bevis» på hva som er mulig å få til ved å melde deg på kurs, har Emily gitt meg tillatelse til å gjengi dette innlegget. Les hva hun skrev i en av Susans lukkede FB-grupper her forleden:

Image
Image
Image

Hvis du er klar for å gi deg selv et lettere liv, så gjør som Emily.  

KLIKK HER for melde deg på Boot Campen til Susan Peirce Thompson!

Jeg kommer til å sende Emily en kopi av dette nyhetsbrevet. Selv om hun ikke kan norsk, vil jeg bare si TUSEN TAKK, Emily, for at du er modig nok til å dele dette. Det er sånne historier som bidrar til å endre vår kollektive oppfatning om hva som er mulig.

Som en klok mann en gang sa til meg:

Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lenger tid.

Helt til slutt vil jeg minne deg som leser dette om ikke å være redd for å gå glipp av noe.

Det går alltid et tog. Du bestemmer selv når du er klar.

La heller ikke andres fart, pågangsmot eller beslutningsvilje få deg til å tro at du er noe dårligere, treigere eller mindre vellykket.

Jeg vet nemlig at det er nok tid og kunnskap til alle som vil ha. Av alt. Alltid.

Jeg heier på deg!
Beste hilsen Irina

ps. #FOMO, klare grenser og viktigheten av å følge magefølelsen, ble også temaet for ukens LIVE-sending. Se den her: www.fb.com/spisdegfri

Image

📙 Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!  📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top