Sjekk vår påskebonus! 🐣

Nå er det straks påske! Jeg vil markere disse fridagene ved å gi deg en liten bonus.

KLIKK HER for å melde deg på!

Jeg vet nemlig at høytid og ferie kan være utfordrende. I løpet av de neste par ukene tilbringer mange mer tid sammen med familien. Kanskje skal du være noen dager på hytta. Og muligens har du en forventning om at du «skal kose deg litt ekstra».

For det er jo så mange tradisjoner knyttet til det å «kose seg i påsken». Ikke sant?!

Denne påsken vil jeg invitere deg til å tenke litt annerledes.

Hva med å bruke disse ekstra fridagene til å investere i deg selv?

Hvorfor ikke bruke påskeferien til å gi deg selv en knallstart, slik at du kan GLEDE deg over å gå sommeren i møte – lettere, gladere og mer energisk!

Tro meg: Det er mulig. 

Mitt ønske er å hjelpe deg i gang. Derfor vil jeg gi deg følgende tilbud:

  • Hvis du kjøper introkurset (veil. pris 990,-) før søndag kl. 23.59 gir jeg deg HALV PRIS på kurset. Det vil si at du kun betaler 495,- kroner.
  • Ikke nok med det: I tillegg sender jeg deg et eksemplar av bestselgerbokenSpis deg fri rett over påske! Dette er altså ikke en PDF-kopi eller en e-bok, men en fysisk bok som du får i posten i løpet av noen få uker.

Er du klar for å prøve? 

KLIKK HER for å melde deg på!

Å komme seg gjennom påsken med «linjene i behold» ble også temaet for ukens LIVE-sending på Facebook-siden Spis deg fri. Den kan du se her:

Image

Se ukens LIVE-sending her: https://www.facebook.com/spisdegfri/videos/2260624360863242/

TIPS! Hvis du IKKE har tid til å se LIVE-sendingen, vil jeg anbefale deg å LESE gjennom kommentarfeltet.

Her vil du nemlig finne MANGE gode tips om hva andre «veteraner» gjør for å komme seg helskinnet gjennom høytiden med blanke, skinnende linjer.

Tro meg – det er mulig!
Beste hilsen Irina
ps. Hvis du allerede har meldt deg på introkurset eller kjøpt boken, vil jeg anbefale deg å dele denne bloggen videre til en du er glad i. Husk at dette påsketilbudet kun er gyldig i noen dager, så gjør det i så fall med en gang… eller KLIKK HER for å melde deg på!

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top