Hva skjer ETTER at jeg har gått ned i vekt?

«Hva skjer ETTER at jeg har gått ned alle kiloene? Hva må jeg gjøre for å HOLDE vekten?!»

Hvis du – som jeg – har opplevd å GÅ NED i vekt tidligere, vet du sannsynligvis at fasen med vektnedgang IKKE er det vanskeligste.

Tvert i mot.

Å gå ned i vekt har jeg klart flere ganger. Takket være pulverkurer, slankekurs, trening, faste, raw food, tarmskylling, piller og andre «lure løsninger».

Problemet har ikke vært å gå ned i vekt. Problemet har vært å UNNGÅ at kiloene smetter tilbake igjen, så snart jeg er ferdig med å GÅ NED i vekt.

Det har jeg nemlig bare klart én eneste gang.

Det skjedde for tre år siden, da jeg hadde gått ned ALL min overvekt (pluss litt til!) ved hjelp av Bright Line Eating.

Takket være denne metoden har jeg nå en PLAN for å HOLDE vekten stabil.

Ikke bare for én dag, en uke, en måned eller ett år. Denne metoden gir meg faktisk oppskriften på hvordan jeg kan holde vekten for RESTEN av livet – eller så lenge jeg er villig til å følge de rådene som Dr. Susan Peirce Thompson anbefaler i boken Spis deg fri.

Det aller beste er at jeg IKKE er den eneste som har erfart dette. Jeg kjenner mange, og stadig flere, som lykkes. BÅDE med å gå ned ALL sin overvekt, og deretter å bli der. 

Å holde vekten ETTER at å nådd målvekt ble temaet for dagens LIVE-sending på Facebook-siden Spis deg fri. For å inkludere flere erfaringer enn mine egne, har jeg for første gang invitert flere gjester til denne LIVE-sendingen. Det håper jeg vil FIREDOBLE utbyttet av dagens sending, til alle som trenger tips og råd for å takle overgangen fra vektnedgang til vedlikehold.

Se LIVE-sendingen her:

Image

KLIKK HER for å se LIVE-sendingen!

Nå lurer jeg på:
Hva er DINE erfaringer med å holde vekten stabil? Hvor lenge har du klart å holde kiloene unna, etter å ha gått ned i vekt? Hvilke metoder og verktøy har eventuelt gitt deg ønsket effekt?

Som alltid: Jeg vil gjerne høre fra deg! Send meg gjerne dine tilbakemeldinger ved å svare på denne e-posten.

Hvis du har ønsker eller innspill om hvilke temaer du vil at jeg skal ta opp i fremtidige LIVE-sendinger, kan du gjerne inkludere disse også.

Akkurat i dag har jeg et par EKSTRA hyggelige nyheter, som jeg har gledet meg til å dele med deg:

#YOGA
Søndag 14. april kl. 11-14 arranger jeg en NY Spis deg fri yogaworkshop på Sagene i samarbeid med Oslo Yoga.

Temaet denne gangen er ENERGI. 

Les mer og meld deg på her: www.spisdegfri.no/yoga

Av erfaring VET jeg at denne workshopen kommer til å bli fulltegnet. Meld deg derfor på I DAG hvis du vet at du vil være med. Som vanlig kreves det INGEN forkunnskaper for å være med. Du trenger heller ikke noe utstyr, bortsett fra en myk bukse som du kan bevege deg i.

#HELSEPRENØR
Temaet for forrige ukes LIVE-sending var #helseprenørskap. Dessverre var det FLERE som hadde problemer med å melde sin interesse via nettskjemaet vi hadde laget.

Derfor har vi laget et NYTT SKJEMA, som du finner her: www.spisdegfri.no/helseprenoren

Jeg arrangerer et FROKOSTMØTE for helseprenører i Oslo fredag 12. april. Invitasjon blir sendt ut til alle som melder sin interesse via dette skjemaet: www.spisdegfri.no/helseprenoren

Meld din interesse her: www.spisdegfri.no/helseprenoren

(Og hvis du lurer på hva alt dette handler om, kan du ta en titt på blogginnlegget fra forrige uke: https://www.spisdegfri.no/2019/03/21/er-du-en-helseprenor/

#GRATIS E-KONFERANSE!
Hvis du har lest helt HIT, har jeg lyst til å belønne deg med en ekstra superbonus, nemlig en invitasjon til en VELDIG spennende konferanse, som jeg skal delta på:

Min gode venninne og samarbeidspartner, coach Veronika Ambertson, arrangerer i disse dager en nettbasert konferanse. Flere av av Skandinavias mest spennende entreprenører og kursholdere er invitert for å dele kunnskap og erfaringer.

Temaet for konferansen er «Hälsa, Helhet, Hållbart».

Les mer og meld deg på her: https://www.changeisbeautiful.se/e-konferens/

Jeg er en av 15 inviterte gjester, og skal snakke om Spis deg fri og Bright Line Eating. De øvrige gjestene er i hovedsak svenske, og de fleste innleggene vil altså være på svensk.

Uansett: Jeg håper du benytter muligheten til å gi deg selv kunnskap og påfyll! Jeg gleder meg i hvert fall til å høre mer om ALT det Veronika og hennes gjester skal dele over de nærmeste dagene.

OBS! Påmeldingen til konferansen stenger om noen få dager.

Meld deg på i dag: https://www.changeisbeautiful.se/e-konferens/

La meg understreke:
E-konferansen er kostnadsfri for alle som deltar! Vit også at jeg IKKE mottar betaling for å stille opp, og får heller ikke noen form for godtgjørelse hvis du melder deg på via dette nyhetsbrevet. 

Denne konferansen gjenspeiler rett og slett Veronikas rause personlighet:
Hun finner frem til den BESTE kompetansen og kunnskapen som finnes på de feltene hun interesserer seg for, og investerer masse tid og ressurser på å dele dette med så mange som mulig.

… og hvis du lurer på hvorfor navnet «Veronika Ambertson» lyder kjent, kan grunnen være at hun deler sin egen Bright Line Eating-historie i boken Spis deg fri.

Uansett: Jeg håper du benytter anledningen til å lære mer av Veronika og hennes gjester.

Meld deg på her: https://www.changeisbeautiful.se/e-konferens/

Ok, det var alt jeg hadde på hjertet denne uken. Alt dette ble kanskje i lengste laget. Jeg håper likevel du har fått noe som kan være verdifullt for deg.

Det er mitt mål med dette nyhetsbrevet. Hver uke.

Nyt våren!
Beste hilsen Irina

ps. Hvis du skriver en anmeldelse av boken Spis deg fri på våre FB-sider innen utgangen av april, er du automatisk med i trekningen av tre bøker. Skriv din anmeldelse her: www.spisdegfri.no/vinn

📙Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!📙

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top