Jeg gir deg to uker!

Å gå ned i vekt.

Det er det flest mennesker har som nyttårsforsettet hvert eneste år. Selv har jeg bidratt til den statistikken hver eneste januar i nærmere 30 år. 

Ett år senere er det kun 9 prosent som kan rapportere at de har lykkes med forsettene sine.

Hvis målet var å gå ned i vekt fra kategorien fedme til normalvektig, synker suksessraten til 1 prosent, ifølge psykolog Susan Peirce Thompson, forfatteren av boken Spis deg fri.

Nesten samtlige av de som lykkes med å gå ned i vekt, vil dessverre ikke lykkes over tid. Nesten 100 prosent av de som har gått ned all sin overvekt, vil før eller senere legge på seg igjen. 

Det er det forskerne har kunnet slå fast. Foreløpig.

Jeg er nemlig overbevist om at disse tallene vil se helt annerledes ut, så snart flere resultater fra studier om Bright Line Eating foreligger. Foreløpige resultater viser at vi som følger denne metoden har helt andre odds.

Faktisk vil en person i kategorien «fedme» ha 55 ganger større sannsynlighet for å komme ned i kategorien «normalvektig» innen 12 måneder ved å følge Bright Line Eating, enn alle andre kjente metoder.

Det kan du lese mer om i denne rapporten. Dette er en såkalt «White Paper», som ble publisert i desember 2017.

Som jeg skriver i forordet i forordet til Spis deg fri, som er den norske utgaven av den amerikanse utgivelsen Bright Line Eating, er min visjon å endre Helse-Norge.

Og jeg vet at mange er motivert til å gjøre en endring akkurat denne uken. 

Jeg sier ofte at det som kreves er TO UKERS helhjertet forpliktelse. Det inkluderer å følge metoden så godt du klarer.

Derfor vil jeg tilby deg følgende:
1. To ukers tett oppfølging.
2. Daglig oppdateringer og tips, for at du skal komme deg gjennom den krevende startfasen.
3. Kunnskap, motivasjon og inspirasjon – ikke bare fra meg, men også teamet mitt, og mange andre som har gått denne veien før deg.

OBS! Å lese boken Spis deg fri er en helt klar fordel, men det er mulig å være med på dette eksperimentet, selv om ikke har lest den ennå. For å få en større forståelse om hva metoden går ut på, kan du låne boken på biblioteket eller bestille den her

Er du interessert? Bra! I så fall må du gjøre følgende:
1. Bli med i FB-gruppen STOREFRINÅ! Meld deg inn her: www.facebook.com/groups/storefri/
2. Deltakelse er GRATIS, og gruppen er åpen for alle. MEN – du må SELV be om å bli lagt til i gruppen.
3. Tips gjerne andre, som ønsker å gjøre dette eksperimentet sammen med deg. Send dem i så fall denne linken: www.facebook.com/groups/storefri/

STOREFRI-gruppen har begrenset levetid, så dette tilbudet gjelder NÅ. Denne uken.

Er du med?! Bra. Vi starter for fullt på fredag, 4. januar 2019.

Hvis du allerede har kommet i gang, er det ingen krise. Da har du bare fått et lite forsprang.

Du vil få stort utbytte av å bli med i STOREFRI, uansett hvor du måtte være i din prosess.

Dette – og mye mer – ble også teamet for ukens LIVE-sending. I sendingen delte jeg også noen konkrete tips om hva du kan gjøre og hva du MÅ HA i hus før vi starter på fredag. [Svar: En digital kjøkkenvekt, som måler maten i ounces.] Se ukens LIVE-sending her

Image

KLIKK HER for å se ukens LIVE-sending!

Nå lurer jeg på:
Hva er dine nyttårsforsetter for 2019? Og hva har du tenkt å GJØRE for å nå dine mål dette året?

Jeg vil gjerne høre fra deg! Send meg et svar ved å trykke «reply» på denne mailen, eller del dine nyttårsforsetter med meg ved å sende en e-post til irina@irinalee.no.

Skulle du ha andre spørsmål, kommentarer eller forslag til hva jeg skal ta opp i LIVE-sendingene dette året, kan du sende en e-post til support@spisdegfri.no.

Da gjenstår det bare bare å ønske deg et GODT NYTT ÅR – fylt av frihet og glede!
Beste hilsen Irina

ps. Har du skumlest denne bloggen uten å få med deg det viktigste? Helt OK. Du trenger bare å vite dette: Fredag 4. januar starter jeg en 14-dagers utfordring i STOREFRI, der jeg vil gjøre mitt beste for å gi deg en KNALLSTART på det nye året. Hvis ditt ønske er å få et lettere liv i 2019, så meld deg inn i denne FB-gruppen NÅhttps://www.facebook.com/groups/storefri/

Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre! 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top