Dette er Spis deg fri-metoden

Hver eneste dag våkner jeg til meldinger fra mennesker som har fått et lettere liv. Det gjør noe med meg. Jeg blir rett og slett rørt og glad og inspirert, hver gang jeg leser om andres resultater.

At dette faktisk fungerer – ikke bare for meg, men for mange andre også – er det som gir meg kraft og motivasjon til å fortsette dette arbeidet. En dag om gangen.

Å dele denne kunnskapen føles rett og slett meningsfylt, fordi jeg får så mange påminnelser om hvor verdifullt dette er. Først og fremst kjenner jeg det på meg selv, i mitt eget hode og min egen kropp. I tillegg får jeg altså daglige tilbakemeldinger fra andre, som har fått et lettere liv takk være Spis deg fri-metoden.

Har du lyst til å dele hva denne kunnskapen har betydd for deg? I så fall blir jeg takknemlig hvis du vil legge igjen din anmeldelse her: facebook.com/spisdegfri/reviews/ Her kan du også lese om alt det fantastiske andre opplever!

Hvis du vil ha skikkelig bakoversveis, må du sjekke ut noen av disse suksesshistoriene. Resultatene er nesten ikke til å tro: www.spisdegfri.no/suksesshistorier/

Flere av disse kvinnene har deltatt på mitt grunnkurs, og akkurat denne uken er vi altså i gang med påmeldingen til neste kursrunde. Derfor bestemte jeg meg for å vie hele ukens LIVE-sending til en lengre «forelesning» om hva Spis deg fri-metoden faktisk går ut, og hva som skiller dette fra alle andre dietter og «løsninger» som finnes der ute.

Dersom du har lest boken Spis deg fri eller fulgt med på mange av mine LIVE-sendinger, vil dette bli nyttig repetisjon. Hvis du derimot er nybegynner og trenger en innføring i hva dette egentlig går ut på, kan jeg anbefale at du sjekker ut ukens LIVE-sending.

Se LIVE-sendingen her:

Mot slutten forteller jeg også om grunnkurset, som altså starter i disse dager.

KLIKK HER for å melde deg på grunnkurset!

Påmeldingsfristen er kl. 23.59, fredag 31. august 2018.

Alle som melder seg på i denne runden får også tilgang på disse BONUSENE, som jeg gleder meg til å dele ut:

1. Den første er en elektronisk utgave av boken Spis deg fri (verdi 349,-). Den er tilgjengelig i kursportalen, så her kan du begynne å lese så snart du melder deg på.

2. Den andre bonusen er GRATIS adgang til introkurset (verdi 990,-), som gir deg en grundig innføring i alt som handler om mat og gir deg kunnskapen du trenger for å komme i gang.

3. Den tredje bonusen er splitter NY, og laget på bakgrunn av ønskene fra tidligere kursdeltakere. Dette er altså en komplett MATPLAN for en hel uke. Bonusen inkluderer handleliste, måltidsplan, oppskrifter til frokost, lunsj og middag i en hel uke, pluss forslag til hvordan du kan legge opp hverdagen, slik at du kan lage mat til 21 måltider i løpet av to økter! Det er helt genialt, og veldig tidsbesparende.

Jeg og mitt team holder faktisk med siste finpuss av matplanen i disse dager. Den blir derfor lagt ut i kursportalen i neste uke, når kurset starter for fullt. Jeg har faktisk tro på at denne bonusen vil være til uvurderlig hjelp for alle som trenger en klar plan for å begynne.

KLIKK HER for å melde deg på grunnkurset!

Nå kan jeg nærmest høre spørsmålene hagle inn. La meg derfor svare på noen av dem, før du spør:

1. «Kan jeg bare kjøpe matplanen?»
Svar: Nei, den er ikke til salgs. Det kan godt hende den blir det senere, men foreløpig er det kun deltakerne på dette grunnkurset som får tilgang på denne bonusen.

2. «Hva koster grunnkurset?»
Grunnkurset koster 3990 kroner, og går over 8 uker. Du får tilgang på en ny modul hver uke, og undervisningen er nettbasert. Det vil si at du kan studere innholdet i det tempoet du ønsker, og se modulene om igjen når du vil.

I tillegg til den nettbaserte undervisningen, vil du få tilgang til den lukkede Facebook-gruppen hvor du møter de andre kursdeltakerne. Jeg og mitt team deltar også aktivt i denne gruppen, for å svare på spørsmål og gi råd underveis. Dette blir et viktig forum for å utveksle erfaringer og tips.

I kursperioden inviterer jeg i tillegg alle kursdeltakere til ukentlige LIVE-møter. Her vil du få mulighet til å få individuell veiledning, basert på dine spørsmål og behov. Møtene blir tatt opp, slik at du kan lytte til det som ble sagt i etterkant, dersom du ikke har mulighet til å være med på direkten.

3. «Hvordan melder jeg meg på?»
Du kan melde deg på her: www.spisdegfri.no/grunnkurs.

I vår base for Ofte stilte spørsmål finner du også veldig mye informasjon, blant annet en trinn for trinn-veiledning med hvordan du kan melde deg på. Sjekk den her: spisdegfri.no/faq/hvordan-melder-jeg-meg-pa-grunnkurset/

KLIKK HER for melde deg på grunnkurset!

Noe annet du lurer på? Husk at du alltid kan sende dine spørsmål til support@spisdegfri.no. Vanligvis er vår garanti at alle skal får svar innen 48 timer, men akkurat denne uken må du være litt tålmodig med oss…

Uansett: Jeg lover at alle skal få svar, og krysser fingrene for at vi rekker å svare alle før påmeldingsfristen fredag 31. august kl. 23.59.

Vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Husk at påmeldingen stenger fredag 31. august kl. 23.59, så meld deg på nå: www.spisdegfri.no/grunnkurs

💕  

Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen videre!

💕 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top