Se på TV2 torsdag kl. 07.40!

Puh. For en dag. Det startet med at TV 2 ringe meg i formiddag. De ville gjerne invitere meg til å være med på God Morgen Norge-sendingen i morgen tidlig…

I morgen – torsdag 23. august – er det nemlig nøyaktig ETT år siden Susan Peirce Thompson, forfatteren av Spis deg fri, og jeg var invitert til God Morgen Norge for å snakke om Spis deg fri og Bright Line Eating. VIDEO: Se TV2-innslaget her.

En av de som så på TV2 denne morgenen var Jeanette Teigland. 23. august 2017 var første gang hun hørte om Susan, meg og Spis deg fri. Det skulle bli starten for hennes nye liv.

I dag – 364 dager senere – har hun gått ned 40 kilo. Det er bare begynnelsen… Hele hennes historie kan du altså høre på TV2 i morgen tidlig, torsdag 23. august ved 07.40-tiden.

ADVARSEL: Det kan bli «sterke scener» på God Morgen Norge i morgen tidlig! Jeg vet at det er vanskelig å tro på Jeanettes ufattelige resultater. Så hvis du ikke vil bli inspirert eller motivert til å gjøre noen endringer i ditt eget liv, bør du unngå å se hva hun har fått til. I LØPET AV ETT ÅR!!

Jeg vet ikke om TV2 kommer til å legge ut innslaget på sine websider etter sendingen, så hvis du vet at du vil se dette, bør du få med deg direktesendingen i morgen tidlig.

Ikke nok med det: Fredag 24. august 2018 arrangerer jeg et fagseminar og jubileumsfest for utgivelsen av Spis deg fri på Litteraturhuset i Oslo, i forbindelse med 1-årsjubileet. Les mer om arrangementet her: http://litteraturhuset.no/arrangement/spis-deg-fri/  Det er fortsatt billetter igjen, og disse blir lagt ut når dørene åpner kl. 17.30.

OBS! Hvis du benyttet deg av muligheten til å bestille billett til dette arrangementet før sommeren, står navnet ditt på gjestelisten. Da er det bare å møte opp! Hvis du er forhindret fra å delta, kan du gjerne gi billetten din videre til noen andre. I så fall kan du bare be dem oppgi DITT navn ved ankomst. 

Etter at jeg tidligere i sommer kunngjorde nyheten om arrangementet på Litteraturhuset, har jeg fått henvendelser fra hele landet. Det er mange som ønsker at jeg kommer til deres hjemby for å snakke om dette. Jeg skulle VELDIG GJERNE har reist rundt i hele Norge, for å invitere fagfolk til debatter og snakke om Spis deg fri. Det har jeg dessverre ikke kapasitet til, i hvert fall ikke nå.

Derfor har jeg valgt en annen løsning, som jeg forteller mer om dagens LIVE-sending på Facebook:

KLIKK HER for å se dagens LIVE-sending!

Dette betyr altså: Hvis du ikke har mulighet til å komme til Litteraturhuset i Oslo på fredag, kan du bli med på et GRATIS infomøte om Spis deg fri førstkommende søndag, 26. august 2018 kl. 15.

KLIKK HER for å melde deg på infomøtet!

OBS! Meld deg på selv om du ikke har anledning til å være med på direkten. Da sender jeg deg opptaket på e-post etterpå.

Og så lurer jeg på: Hvordan står det til med deg? Nå som sommeren er på hell, og de lyse kveldene ikke er like lange lenger?

Forhåpentligvis kan du se tilbake på den beste sommeren noensinne, fylt av glede og frihet. Å kunne lade batteriene slik at vi kan møte hverdagen med overskudd og pågangsmot, er jo det som er meningen med ferie… Eller?

Jeg vet at mange lengter tilbake til ferien allerede. Kanskje ikke sommeren ble så godt og varm og lett som du drømte om. Da kan det være tungt å tenke på at det nesten er et helt år til neste gang. Det vet jeg alt om.

I «gamle dager» var nemlig begynnelsen på høsten alltid en påkjenning for meg. Gjennom feriemånedene hadde jeg gjerne «kost meg» litt ekstra, ofte med fristelser i flytende, fast eller frossen form. Det var tross alt FERIE. Jeg fortjente å nyte livet, leve i nuet, slappe av. Det var i hvert fall det jeg fortalte meg selv.

Frem til hverdagen banket på døren igjen. Da oppdaget jeg at klærne ikke passet lenger. Ikke engang de plaggene som var kjøpt inn noen måneder tidligere…

Som om sommervarmen hadde krympet klesskapet mitt.

Eneste trøst var at høsten var en tid hvor jeg kunne gjemme meg vekk bak mørke plagg. Høyhalsede gensere var favoritten. Helst i sort. I stadig større størrelser. Som om jeg kunne pakke vekk skammen med ull og uformelige vinterjakker.

Etter at jeg la om til Spis deg fri og Bright Line Eating i oktober 2015, gikk jeg ned all min overvekt, det vil si over 20 kilo. Det var det mest synlige resultatet. I tillegg fikk jeg oppleve en stadig større frihet, som nesten ikke kan beskrives.

Hvis jeg likevel skal forsøke å sette ord på denne friheten, må det bli noe sånt som dette:
* Jeg opplever ikke lenger cravings. Verken til faste, flytende eller frosne fristelser.
* Jeg har fått mer energi og overskudd. 
* Jeg har blitt mer tålmodig. Humøret svinger ikke lenger i takt med sult og blodsukker.
* Jeg våkner tidligere. Med et smil om munnen. Forventningsfull og glad, og klar til å ta fatt på en ny dag.
* Jeg har fått bedre selvfølelse. Jeg trenger ikke lenger å gjemme meg.
* Jeg er mer kreativ. Tankekjøret rundt kropp og skam har stilnet.
* Jeg opplever mestring. Jeg får til det jeg vil, selv om det virker vanskelig. Intet er umulig. Det tar bare litt lenger tid.
* Jeg har en følelse av integritet. Nå er jeg blitt en person som sier hva jeg skal gjøre, og gjør det jeg sier.
* Jeg aldri har vært friskere, sterkere eller raskere. Ganske rått. I en alder av 42!
* Jeg tar vare på meg selv. Fremtiden er lys.
* Jeg er ustoppelig.
* Jeg er fri.

Som om ikke det skulle være nok: I desember 2016, 14 måneder etter at jeg hadde lagt om kostholdet, tok jeg en uhøytidelig test for å sjekke min «metabolske alder». Fasiten ble 25 år!! Ja, så da kunne jeg skryte av å ha kropp som en 25-åring og klokskapen til en 40-åring. Ikke verst. (Selv om jeg ikke på noen måte skulle ønske at jeg var 25 igjen…)

På toppen av det hele: Spis deg fri har faktisk gitt meg en ny karriere! Etter å ha jobbet som journalist og forfatter i mer enn 20 år, har jeg de siste årene brukt mesteparten av min tid til å lære andre om denne metoden. Det gjør jeg ved å dele mine erfaringer og veilede andre som ønsker tilsvarende resultater som jeg opplever.

Det beste av alt: Metoden fungerer. Ikke for alle, men for svært mange. Det gir meg motivasjon til å fortsette dette arbeidet. En dag om gangen.

Hvis du vil vite mer, synes jeg du bør bli med infomøtet om Spis deg fri på søndag 26. august 2018 kl. 15. Da skal du få høre mer om Jeanette også…

KLIKK HER for å melde deg på!

Infomøtet er et såkalt webinar, det vil si et nettbasert seminar. Det er plass til alle som melder seg på, men du må altså melde deg på for å være med.

På søndag vil jeg blant annet fortelle deg om:
* Den vanligste feilen folk gjør når de ønsker å gå ned i vekt
* Hvordan du kan automatisere sunne valg
* De fire enkle reglene for å legge om kostholdet
* Ett mentalt triks for å komme i gang – med en gang!

Infomøtet er GRATIS, og du kan delta via nett eller telefon.

KLIKK HER for å melde deg på!

Husk å melde deg på selv om du ikke har mulighet til å delta på direkten på søndag. Da sender jeg deg opptaket etter at møtet er ferdig.

Lurer du på noe? Send dine spørsmål til support@spisdegfri.no. Alle får svar!

Jeg håper vi sees!
Beste hilsen Irina

🎈Gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne dennebloggen videre! 🎈

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top