Slik kommer du i gang med Spis deg fri!

Etter forrige ukes sommerbonus, vet jeg at mange har hatt sine aller første dager med «klare linjer» denne uken.

Derfor valgte jeg å vie hele ukens LIVE-sending til alle som trenger litt hjelp for å komme i gang.

I denne sendingen deler jeg mine beste tips for å DU skal lykkes – og forteller om hva du bør vite før du begynner…

KLIKK HER for å se sendingen!

KLIKK HER for å se sendingen!

Hvis jeg skal gi deg ETT eneste tips før du starter: Husk å ta FØR-bilder av deg selv! Hvis du er klar for å gjøre dette, kan dette nemlig være den SISTE SJANSEN du har til å forevige hvordan du så ut i ditt «gamle liv».

At denne metoden fungerer, trenger det ikke å være tvil om. Det finnes det utallige eksempler på, og du finner flere i kommentarfeltet på dagens sending.

Se for eksempel hva Brit skriver:

 

Er du allerede i gang? I så fall vil jeg invitere deg til å hoppe inn i kommentarfeltet og dele dine beste tips og erfaringer med alle som har sine første dager denne uken…

KLIKK HER for å se sendingen!

Sitter du på gjerdet og lurer på om dette virkelig kan være noe for deg? I så fall vil jeg introdusere deg for noen andre, som har hatt suksess med Spis deg fri-metoden:

1. Sjekk ut de nye nettsidene våre! Her finner du flere fantastiske suksesshistorier: www.spisdegfri.no/suksesshistorier/

2. Bli med på 1-årsjubileet for Spis deg fri på Litteraturhuset neste fredag, 24. august kl. 18. Du kan lese mer om arrangementet her. Billetter selges i døren.

Husk at du alltid kan sende meg spørsmål hvis du lurer på noe. Send dine spørsmål til support@spisdegfri.no.

Vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Husk at gode nyheter er skapt for å deles! Del gjerne denne bloggen videre til andre som kan ha nytte av disse tipsene.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top