Min sommergave. Til deg!

Jeg vet ikke hvordan sommeren din har vært. For min egen del kan jeg se tilbake på Tidenes Beste Sommer. Jeg har kjent på takknemlighet, overskudd og frihet.

Samtidig vet jeg at noen har slitt seg gjennom ferien. At ting ikke ble helt som planlagt. De siste ukene har flere sagt til meg at de gleder seg til hverdagen skal begynne igjen.

Jeg vet hvordan det føles. Å gå høsten i møte, med mindre energi og overskudd enn jeg hadde før ferien begynte. Eller kjenne på ubehaget når buksene, som passet i juni, plutselig kjennes ut som om de har krympet. Det unner jeg ingen…

Derfor vil jeg denne sommeren gi deg muligheten til å møte resten av året med nytt pågangsmot. Mitt ønske er at du skal få oppleve gleden av et lettere liv, og kjenne på friheten og mestringen som følger med.

Så før feriefølelsen forlater oss i denne omgang, og mens vi fortsatt kan glede oss over lange, lyse kvelder, vil jeg be deg om å investere i deg selv.

Hvem vet – kanskje er dette den muligheten du har håpet på, for å kunne gå 2019 i møte – lettere, gladere og mer energisk enn du har følt deg noengang!

Jeg har tro på at du kan få til akkurat hva du vil, og mitt ønske er å hjelpe deg med å komme i gang. Derfor vil jeg gi deg følgende tilbud:

*Hvis du kjøper introkurset (veil. pris 990,-) før søndag kl. 23.59 gir jeg deg HALV PRIS på kurset. Det vil si at du kun betaler 495,- kroner.
*Ikke nok med det: I tillegg sender jeg deg et eksemplar av bestselgerboken Spis deg fri! Dette er ikke en PDF-kopi eller en e-bok, men en fysisk bok som du får i posten i løpet av to uker.

Dette snakker jeg mer om i ukens LIVE-sending. Den kan du se her:

 

 

 

 

 

 

Er du klar for å prøve? Slik gjør du det:

KLIKK HER for å melde deg på!
Trykk på knappen Meld deg på for 495,-
Legg deretter inn øvrig info, som adresse, e-post og betalingsdetaljer.

Hvis du allerede har meldt deg på introkurset eller kjøpt boken, vil jeg anbefale deg å sende denne eposten videre til noen du er glad i. Husk at dette tilbudet kun er gyldig noen dager, så gjør det i så fall med en gang…

KLIKK HER for å melde deg på!

Spørsmål? Send en e-post til support@spisdegfri.no.
Beste hilsen Irina
ps. Mitt motto er at gode nyheter er skapt for å deles, så del gjerne denne bloggen med noen du er glad i.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top